Sakarya heyetinden Ankara’da enerji zirvesi

Sakarya heyetinden Ankara’da enerji zirvesi

Sakarya heyetinden Ankara’da enerji zirvesi

Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, Milletvekili Kaya ve İl Başkanı Tever ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı ziyaret eden Başkan Alemdar, “Enerjide üretimi artırdığımızda, ülkemizin enerji politikalarına sunacağımız katkının yanı sıra çok daha güçlü bir şehir haline geleceğimize inanıyorum” dedi.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Sakarya Milletvekili Murat Kaya, İl Başkanı Yunus Tever ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı ziyaret etti.

Sakarya heyeti enerji yatırımlarına dair detayları Bakan Bayraktar’la paylaştı. Enerji projelerinin masaya yatırıldığı toplantıda Bakan Bayraktar, ziyaretleri dolayısıyla Sakarya heyetine teşekkür etti.

PROJELERİN TAKİBİNİ HASSAS BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRÜYORUZ

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Alemdar, “Enerji alanında hayata geçireceğimiz proje ve yatırımları Sayın Bakanımızla paylaştık. Oldukça verimli bir toplantı oldu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Alparslan Bayraktar’a ilgi ve destekleri için teşekkür ediyorum. Genel Başkan Yardımcımız, milletvekillerimiz ve il başkanımızla birlikte hayata geçireceğimiz projelerin takibini hassas bir şekilde sürdürüyoruz. İnşallah Sakarya’mızın ihtiyacı olan, taleplere karşılık üretecek yatırımları hayata geçirmek için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

ENERJİ ALANINDA GÜÇLÜ BİR SAKARYA

Konuşmasında Sakarya’nın enerji alanındaki potansiyeline de dikkat çeken Başkan Alemdar, “Sakarya’mız enerji alanında oldukça verimli bir yapıya sahip. Bizler bu potansiyelin farkındayız. İnşallah yenilenebilir enerji alanında Sakarya’nın potansiyelini değerlendireceğiz. Enerjide üretimi artırdığımızda, ülkemizin enerji politikalarına sunduğumuz katkının yanı sıra çok daha güçlü bir şehir haline geleceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

Çorlu'nun Kurtuluşunun 103. Yılı Törenlerle Kutlandı

Çorlu'nun Kurtuluşu 'Destanların Dansı' ile Taçlandı

Türk Yıldızları Çorlu'da Kurtuluş Coşkusuna Renk Kattı

Çorlu'da Geleneksel Olta Balıkçılığı Turnuvası Coşkuyla Gerçekleşti

Merkezefendi'de Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. Taksit Ödemeleri Başladı

Afyonkarahisar'da Öğrencilere Polislik Mesleği ve Güvenlik Eğitimi Verildi

İstanbul Maltepe Meclisi’nde şiddete karşı ortak irade çağrısı

Antalya'da 'Gençlerle Beraberiz' Projesi Kapsamında Sup Board ve Kano Etkinliği Düzenlendi

Erzincan Emniyeti Personeline Güvenli Müdahale Eğitimi Verildi

59 İlde Siber Suç Operasyonu: 539 Şüpheli Yakalandı

Kırmızı Bültenle Aranan 9, Ulusal Düzeyde Aranan 2 Kişi Türkiye'ye Getirildi

Kocasinan'da Kentsel Dönüşüm Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Bitlis'te Polis Hatıra Ormanı İçin Fidan Dikim Etkinliği Düzenlendi

Kocasinan'da Kırsal Mahallelere 10 Ayda 21 Kilometre Yol ve 116 Bin m² Parke

Ayakkabıcılar Sitesi Parkı Hizmete Hazırlanıyor