Sakarya'da Eski Ankara Yolu’nun çehresi değişiyor

Sakarya

Sakarya'da Eski Ankara Yolu’nun çehresi değişiyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehrin dört bir yanında sürdürdüğü asfalt hamleleri kapsamında eskiden şehrin Ankara yönüne ulaşımını sağlayan Ankara Caddesi’nin Budaklar geçişindeki 3 kilometrelik güzergahı yepyeni bir yüze kavuşturuyor.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehrin her noktasında cadde yenileme işlemlerine devam ediyor.

Özellikle her gün binlerce sürücünün kullandığı, şehrin en yoğun bölgelerinde mesaisine ağırlık veren Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi (YOLBAK) ekipleri konforu ve güvenliği artırmak için sahada 24 saat çalışıyor.

 

6 BİN TON SICAK ASFALT

Güvenli ve güçlü bir ulaşım altyapısının tesisi için hız kesmeyen ekipler son olarak, şehrin eski dönemlerde Ankara yönüne ulaşımını sağlayan Ankara Caddesi’nin Budaklar geçişinde hummalı bir çalışma başlattı.

Kazı ve dolgu çalışmalarını tamamlayan YOLBAK, 3 bin metre uzunluğundaki güzergâhı 6 bin ton asfaltla yeni yüzüne kavuşturuyor.

 

Daha rahat, güvenli ve konforlu ulaşım için

YOLBAK’tan yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak şehirde asfaltlanmamış bölge bırakmamak için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu kapsamda son olarak Adapazarı Ankara Caddesi’nde daha rahat, güvenli ve konforlu bir ulaşım ağı sunmak için gayretle çalışıyoruz” denildi.

 

 


Haber Kaynak : İGFA

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Sivas'ta Ziyaretler Gerçekleştirdi

Karaköprü'de Emekliler Yaşam Merkezi 760 Üyeye Ulaştı

Karaköprü'de Minikler ve Yıldızlar Taekwondo Turnuvası Düzenlendi

Cumhuriyet'in Kuruluşunda Basının Rolü İzmit'te Tarihsel Perspektifle Ele Alındı

KTÜ Akademisyeni ve Eğitim Yöneticisi, Yomra Belediye Başkanı'nı Ziyaret Etti

Bitki Doktoru İstanbullularla buluşuyor

İzmit'te Kar Mücadelesi Gece Gündüz Devam Ediyor

İzmit Belediyesi Karla Mücadele Çalışmalarını Sürdürüyor, Malta Mahallesi'nde Vatandaşa Yardım Etti

Manavgat Belediye Başkan Vekili Çiçek, LGS'de Derece Yapan Öğrencileri Kabul Ediyor

Kanada'dan tarihi adım

Çorlu Belediyesi Sivil Savunma Planı Bakanlık Onayıyla Yürürlüğe Girdi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'ten 16 Ocak Basın Onur Günü Mesajı

Avrupa Herkes İçin Spor Birliği’nin Yeni Başkanı Doç. Dr. İrfan Kurudirek oldu

Çorlu'da Metruk Binalar ve Ruhsatsız Hurdacı Alanları Yıkılıyor

İzmit Belediyesi, Kıbrıs Gazilerini Ziyaret Etti