Şampiyonluk voleybol taleplerini arttırdı!

Şampiyonluk voleybol taleplerini arttırdı!

Şampiyonluk voleybol taleplerini arttırdı!

Milli Takımın şampiyonluğu voleybol kursu aramalarını yüzde 700 artırdı.

İSTANBUL (İGFA) - Türkiye Kadın Voleybol Takımı’nın uluslararası arenada ardı ardına kazandığı tarihi zaferlerin ardından, ülkemiz gençlerinin voleybola ilgisi gün geçtikçe artıyor.

Hizmet platformu Armut'ta voleybol özel ders taleplerini incelediğinde, milli takımın başarılarının özel ders taleplerini arttırdığı gözlemlendi.

MİLLETLER LİGİ ŞAMPİYONLUĞU, TALEPLERİ YÜZDE180 ARTIRDI

Türkiye kadın voleybol takımı, dünya genelinde en iyi 16 takımın yarıştığı milletler liginde her yıl yeni bir başarı elde ediyor.

Özellikle liglerin olduğu dönemde bu ilgi tavan yapıyor. Bu yıl ise Milletler Ligi’nden şampiyonlukla dönen kadın voleybol takımımız, genç sporcu adaylarının voleybol aşkını adeta körüklüyor. 2023 yılının Temmuz ayında tüm voleybol özel ders ve kurs servis aramaları bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde180, 2023 Ağustos ayına göre ise yüzde 170 oranında artıyor.

AVRUPA ŞAMPİYONLUĞUYLA REKOR TALEP: YÜZDE 700 ARTIŞ

Avrupa şampiyonu olan Milli Takımın etkisiyle Eylül ayında taleplerin rekor hızla artmaya başladığını belirten platform yöneticileri, ebeveynlerin, çocukları için en doğru voleybol kursu bulmak amacıyla tercih ettiklerini söyledi.

Milletler Ligi zaferiyle hız kazanan voleybol kurs ve özel ders servis trendlerinin Eylül ayının sonunda bir önceki yıla göre yüzde 700 büyümesi bekleniyor.


Haber Kaynak : İGFA

Başakşehir'de kediye şiddet olayının şüphelisi gözaltında!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere seslendi: Büyük ve güçlü Türkiye'ye az kaldı

İstanbul-Halep uçuşları yeniden başladı

Düzce'de zincirleme trafik kazası

İstanbul'da üçlü işbirliği zirvesi başladı

Kronik ağrıya meydan okuyun! Fibromiyalji çocuklarda da sık görülüyor!

MEB ve JENDER’den mesleki eğitimde iş birliği

Mehmet Efe’nin hayali gerçek oldu: Protezle ilk maçını oynadı

Sinemaseverler için Cuma vizyonu: Vizyonda neler var?

Gülşah Alakuş, BNP Paribas Cardif Türkiye’nin yeni İnsan Kaynakları lideri oldu

İstanbul Bakırköy'de Yaz Spor Okulu’nun üçüncü dönemi başladı

Prof. Dr. Erol Özvar yeniden YÖK Başkanı ve üyesi olarak atandı

Beylikdüzü Belediyesi’nden üniversite adaylarına ücretsiz tercih desteği

Türkiye’de 70 ilde dev uyuşturucu operasyonu! 940 şüpheli yakalandı

Simge’den yeni sürpriz: 'Taksi' yayında!