SANLAB, yeni nesil öğrenme teknolojileri ile eğitimin geleceğine yön veriyor

SANLAB, yeni nesil öğrenme teknolojileri ile eğitimin geleceğine yön veriyor

SANLAB, yeni nesil öğrenme teknolojileri ile eğitimin geleceğine yön veriyor

Türkiye’nin 51 ilinde 200’den fazla noktada eğitimde dijital dönüşümü başlatan SANLAB, GESS Türkiye Eğitim Teknolojileri ve Çözümleri Fuarı’nda ziyaretçileri yeni nesil öğrenme teknolojileriyle bir araya getirecek. Fuarda; SANLAB tarafından geliştirilen Elektrikli Araç Bakım Simülatörü, Sanal Fizik Laboratuvarı, VR Eğitim Simülatörü, Kaynak Simülatörü ve Endüstri 4.0 Akıllı Fabrika Uygulamalarına yönelik özgün öğrenme teknolojileri ziyaretçilerle buluşacak.

İSTANBUL İGFA-  İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda 26-28 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan etkinliğin ziyaretçileri arasında Türkiye’den ve dünyadan öğretmen ve öğrenciler, il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri, mesleki eğitim veren kurumlar, üniversiteler, organize sanayi bölgeleri, ticaret ve sanayi odaları bulunuyor. SANLAB tarafından geliştirilen Elektrikli Araç Bakım Simülatörü, Sanal Fizik Laboratuvarı, VR Eğitim Simülatörü, Kaynak Simülatörü ve Endüstri 4.0 Akıllı Fabrika Uygulamalarına yönelik özgün öğrenme teknolojileri fuarda ziyaretçiler ile buluşacak.

Fuar boyunca gelişmiş öğrenme teknolojilerini sergileyecek olan SANLAB, etkinlik kapsamında öğrenme teknolojileri, eğitimde dijital dönüşüm ve mesleki eğitim konularında paneller düzenleyecek ve bu panellerde ulusal çaptaki başarı hikayeleri dinleyicilere aktarılacak. Ayrıca SANLAB Kurucu Ortağı Salih Kükrek, “Eğitimde Dijital Dönüşüm” konferansıyla tecrübelerini ve SANLAB’ın vizyonunu katılımcılarla paylaşacak.


Haber Kaynak : İGFA

Şile'de CHP’li belediyeye tepki: Oyum zehir zıkkım olsun!

Recep Bülbülses hayatını kaybetti!

Başkan Ünlüce, MARUF’25’te Eskişehir’in vizyonunu anlattı

İstanbul’a kiralık sosyal konutların ayrıntıları netleşiyor... TOKİ, 500 bin konutla kira yükünü hafifletecek

Muğla'da bağımlılıkla mücadeleye sanatla destek

ALANYA KİTAP FUARI'NA ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ

Edremit Belediyesi’nin düzenlediği 7. Edremit Kitap Fuarı kapsamında gerçekleşen “Yerelden İktidara” panelinde panelist olarak yer aldık.

Denizli Büyükşehir’den kırsalda evlenen gençlere tam destek

Craft İstanbul'a Bursa damgası

4. Yeşil Bursa Uluslararası Bandolar Festivali Mustafakemalpaşa’da

TARLA KİRALAMA 2. İLANI

AKTOPRAK VE NESİMİ’DE YOL ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

TUS sonuçlarına göre cildiye zirvede, cerrahi branşlar geri planda

DEPREM RİSKLERİNE KARŞI JAPONYA İLE İŞBİRLİĞİ

Nilüfer’de Yaşlılar Günü’nde kalpler gençleşti