Şanlıurfa'da Lösemili Çocuklar İçin Moral Etkinliği Düzenlendi

Şanlıurfa

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Kent Konseyi işbirliğiyle lösemi tedavisi gören çocuklar için renkli bir etkinlik organize edildi. Etkinlikte palyaço gösterileri ve hediyelerle çocukların moral bulması sağlandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Emrah Karaca, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Serap Yavuz Madenli, hastane başhekimi Dr. Murat Halitoğlu, lösemi tedavisi gören çocuklar ve aileleri etkinlikte bir araya geldi.

Renkli palyaço gösterileri ve çeşitli hediyelerle süslenen etkinlikte, çocukların neşeli anlar yaşaması ve moral bulması hedeflendi. Program boyunca minik hastaların yüzlerindeki tebessüm dikkat çekti.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Murat Halitoğlu, "Böylesine anlamlı bir etkinlik ile çocuklarımızın yüzlerinde bir gülümseme oluşturmak bizler için çok değerli. Belediyenin bu duyarlılığı, hem hastalarımız hem de aileleri için moral kaynağı oldu" dedi.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Serap Yavuz Madenli, "2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası boyunca, bizler de bu süreçte değerli ailelerin ve sağlık çalışanlarının yanında olduğumuzu belirtmek isteriz. Çocuklarımızın mutluluğu ve moral bulması bizim için çok önemli" ifadelerini kullandı.

Program, çocukların stres atması ve moral bulması açısından önem taşırken, aileler de organizasyon sayesinde çocuklarının yanında olduklarını hissetti.


Şanlıurfa,Şanlıurfa Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Konya'da Kış Spor Okulları'na 13 Bin Öğrenci Kayıt Yaptırdı

Eskişehir Senfoni Orkestrası'ndan Atatürk Anısına Özel Konser

İBB’DEN ARA TATİLDE EĞLENCELİ ETKİNLİK ŞÖLENİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden öğrencilere sınav döneminde sıcak çorba ikramı

Sabiha Gökçen’den Mısır’a iki yeni destinasyon

Yunusemre Meclisi Lösemili Çocuklar İçin Farkındalık Çağrısında Bulundu

Antalya Büyükşehir Belediyesi CBS'nin Şehir Yönetimindeki Rolünü Anlattı

Yunusemre Belediye Başkanı Balaban Laleli'de Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Toroslar Belediye Meclisi Kasım Ayı İkinci Birleşimini Gerçekleştirecek

Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek'ten 10 Kasım Mesajı

Çocuk Kültür Evi'nde Yeni Dönem Atölyeleri Başladı

Altınordu Belediyesi Lösemi Hastaları İçin Dikiş Kursu Açtı

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar, Konya'da Başkan Altay'ı Ziyaret Etti

Şehitkamil Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı Tamamlandı

Şehitkamil Belediye Başkanı Yılmaz Kızıkhamurkesen'de Vatandaşlarla Buluştu