Seçmen listeleri 2 Nisan’a kadar askıda

Seçmen listeleri 2 Nisan’a kadar askıda

Seçmen listeleri 2 Nisan’a kadar askıda

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi nedeniyle seçmen listeleri, güncellenmek üzere 20 Mart Pazartesi itibariyle ilçe seçim kurullarınca askıya çıktı.

ANKARA (İGFA) - Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimine ilişkin takvimine göre, muhtarlık bölgesi askı listeleri ve tutuklular ile taksirli suçlardan hükümlülere ilişkin askı listeleri, güncellenmek üzere bugün (20 Mart Pazartesi) saat 08.00 itibarıyla İlçe Seçim Kurulları'nca askıya çıkarılarak, itiraz süreci başladı.

Muhtarlık bölgesi askı listeleri ve tutuklular ile taksirli suçlardan hükümlülere ilişkin askı listeleri 2 Nisan'da askıdan indirilecek.

YSK'nin internet sitesi https://secmen.ysk.gov.tr/ysk/ adresinden de bina esasına göre düzenlenen seçmen kayıtlarının sorgulanmasına da başlanacak.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: seçmen listeleri 2 nisan’a kadar askıda

İzmir'de afet toplanma alanlarına mercek!

Yeşilay'dan bağımlılıklarla mücadelede küresel liderlik

İstanbul Enerji AŞ geleceğe güç verdi

Ampute maçında gol düellosu

Büyükakın: Sanat ve doğa Kocaeli’nde buluşuyor

Tırnak sanatına yeni bir soluk

Bakırköy’de su baskını sorunları bir bir çözülüyor

İHS Teknoloji’den yeni nesil siber güvenlik çözümü

Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı

Aranan suçlular Türkiye'de! Yurtdışında yakalanıp Türkiye'ye getirildiler

Siber suçlarda yapay zeka ve otomasyon patlaması!

Genç hatipler hutbe okuyarak yarıştı

İTÜ Elektrikli Araç Takımı'na 'Estasyon' destek

Erdoğan: Küresel enerjinin güvenli limanıyız... Akkuyu'dan ilk elektrik yıl sonunda

Başkan Özdemir'den liselilere 'umutlarınızı bırakmayın' mesajı