Şehir hatlarının yaz tarifesi başlıyor

Şehir hatlarının yaz tarifesi başlıyor

Şehir hatlarının yaz tarifesi başlıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Şehir Hatları’nın kış tarifesi sona eriyor. 19 Haziran-17 Eylül tarihleri arasında uygulanacak yaz tarifesinde günlük ortalama sefer sayısı, geçtiğimiz yıla göre yüzde 32 oranında artacak.

İSTANBUL (İGFA) - Şehir Hatları, 19 Haziran itibariyle yaz tarifesine geçiş yapıyor. 17 Eylül tarihine kadar devam edecek yaz tarifesinde, günlük ortalama sefer sayısı 2022 yılına göre yüzde 32 oranında artırıldı. Geçtiğimiz yıl yaz tarifesinde günlük ortalama 715 sefer yapılırken, bu yıl günde ortalama 944 sefer yapılacak. 

10 YENİ HAT AÇILMIŞTI

2022 yılının sonu ve 2023 yılının başında açılan 10 yeni hat (Aşiyan-Anadolu Hisarı-Küçüksu Ring Hattı, Aşiyan-Üsküdar Hattı, Kadıköy-Haliç Hattı, Beşiktaş-Haliç Hattı, Bostancı-Moda-Kadıköy-Kabataş Hattı, Maltepe-Büyükada-Heybeliada-Burgazada-Kınalıada Hattı, Çengelköy-Kabataş Hattı, Ortaköy-Beşiktaş-Eminönü Hattı, Avcılar-Bostancı Hattı, Avcılar-Bakırköy-Yenikapı-Kadıköy Hattı) yaz tarifesinde de hizmet vermeye devam edecek.

GECE SEFERLERİ YAZ BOYUNCA DA DEVAM EDECEK 

Yaz tarifesi boyunca Büyükada-Sedef Adası Hattı (Bostancı-Büyükada-Sedef Adası Hattı) hizmette olacak ve Anadolu Kavağı-Sarıyer Hattı’na Poyraz uğraması eklenecek. Bostancı-Adalar Ring Hattı’nda her gün, Kadıköy-Karaköy-Beşiktaş Hattı’nda ise cumayı cumartesiye ve cumartesiyi pazara bağlayan gecelerde uygulanan gece seferleri yaz boyunca devam edecek. 

Yaz tarifesi kitapçığına tüm Şehir Hatları iskelelerinden ulaşılabiliyor. Ayrıca Şehir Hatları internet sitesi, mobil uygulaması ile sosyal medya hesaplarından ve Alo 153 Beyaz Masa danışma hattından da seferlerle ilgili bilgiler alınabilecek.


Haber Kaynak : İGFA

Başakşehir'de kediye şiddet olayının şüphelisi gözaltında!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere seslendi: Büyük ve güçlü Türkiye'ye az kaldı

İstanbul-Halep uçuşları yeniden başladı

Düzce'de zincirleme trafik kazası

İstanbul'da üçlü işbirliği zirvesi başladı

Kronik ağrıya meydan okuyun! Fibromiyalji çocuklarda da sık görülüyor!

MEB ve JENDER’den mesleki eğitimde iş birliği

Mehmet Efe’nin hayali gerçek oldu: Protezle ilk maçını oynadı

Sinemaseverler için Cuma vizyonu: Vizyonda neler var?

Gülşah Alakuş, BNP Paribas Cardif Türkiye’nin yeni İnsan Kaynakları lideri oldu

İstanbul Bakırköy'de Yaz Spor Okulu’nun üçüncü dönemi başladı

Prof. Dr. Erol Özvar yeniden YÖK Başkanı ve üyesi olarak atandı

Beylikdüzü Belediyesi’nden üniversite adaylarına ücretsiz tercih desteği

Türkiye’de 70 ilde dev uyuşturucu operasyonu! 940 şüpheli yakalandı

Simge’den yeni sürpriz: 'Taksi' yayında!