Şehir hatlarının yaz tarifesi başlıyor

Şehir hatlarının yaz tarifesi başlıyor

Şehir hatlarının yaz tarifesi başlıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Şehir Hatları’nın kış tarifesi sona eriyor. 19 Haziran-17 Eylül tarihleri arasında uygulanacak yaz tarifesinde günlük ortalama sefer sayısı, geçtiğimiz yıla göre yüzde 32 oranında artacak.

İSTANBUL (İGFA) - Şehir Hatları, 19 Haziran itibariyle yaz tarifesine geçiş yapıyor. 17 Eylül tarihine kadar devam edecek yaz tarifesinde, günlük ortalama sefer sayısı 2022 yılına göre yüzde 32 oranında artırıldı. Geçtiğimiz yıl yaz tarifesinde günlük ortalama 715 sefer yapılırken, bu yıl günde ortalama 944 sefer yapılacak. 

10 YENİ HAT AÇILMIŞTI

2022 yılının sonu ve 2023 yılının başında açılan 10 yeni hat (Aşiyan-Anadolu Hisarı-Küçüksu Ring Hattı, Aşiyan-Üsküdar Hattı, Kadıköy-Haliç Hattı, Beşiktaş-Haliç Hattı, Bostancı-Moda-Kadıköy-Kabataş Hattı, Maltepe-Büyükada-Heybeliada-Burgazada-Kınalıada Hattı, Çengelköy-Kabataş Hattı, Ortaköy-Beşiktaş-Eminönü Hattı, Avcılar-Bostancı Hattı, Avcılar-Bakırköy-Yenikapı-Kadıköy Hattı) yaz tarifesinde de hizmet vermeye devam edecek.

GECE SEFERLERİ YAZ BOYUNCA DA DEVAM EDECEK 

Yaz tarifesi boyunca Büyükada-Sedef Adası Hattı (Bostancı-Büyükada-Sedef Adası Hattı) hizmette olacak ve Anadolu Kavağı-Sarıyer Hattı’na Poyraz uğraması eklenecek. Bostancı-Adalar Ring Hattı’nda her gün, Kadıköy-Karaköy-Beşiktaş Hattı’nda ise cumayı cumartesiye ve cumartesiyi pazara bağlayan gecelerde uygulanan gece seferleri yaz boyunca devam edecek. 

Yaz tarifesi kitapçığına tüm Şehir Hatları iskelelerinden ulaşılabiliyor. Ayrıca Şehir Hatları internet sitesi, mobil uygulaması ile sosyal medya hesaplarından ve Alo 153 Beyaz Masa danışma hattından da seferlerle ilgili bilgiler alınabilecek.


Haber Kaynak : İGFA

İstanbul Bakırköy’de engelsiz yaşam için yeni adım

İstanbul’da zehir tacirlerine darbe: 6 ilçede 11 tutuklama

Malatya Büyükşehir’den Uzunhasan’a güvenli ve modern yol

Maltepe'nin yeni binalarına estetik dokunuş

Yeşilay TEKNOFEST'te gençlerle buluşacak

Kaleseramik Vakfı Üstün Başarı Bursu başvuruları için son gün 10 Ekim

Konut satışlarında sürpriz veri yok! Satışlarda İstanbul yine birinci

Sadri Alışık Ödülleri’nde “Büyük Plan”a bir ödül daha

Eylem Erdem Uğurlu'ya 'Umut Olan Sanatçı' ödülü

1084 hâkim ve savcının görev yeri değişti!

74 ilde zehir tacirlerine darbe! 1.811 gözaltı

Düzce'de 800 bin liralık kokain ele geçirildi

Gebze’de babaya tokat atan şüpheli İstanbul’da yakalandı!

İstanbul Maltepe sonbaharı piknikle karşıladı

60 STK temsilcisi toplumsal cinsiyet eşitliği için eğitim aldı