Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Ankara'da Bakan ve Milletvekilleriyle Görüştü

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Ankara

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Gaziantep ve Şehitkamil için planlanan projeler kapsamında Ankara'da bakanlar ve milletvekilleriyle bir dizi görüşme gerçekleştirdi.

Yılmaz: "Gaziantep'in Geleceği İçin Birlik ve Beraberlik İçinde Çalışıyoruz"

Ankara'da Yoğun Temaslar

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, ilçeye kazandırılması planlanan projeler için Ankara'da temaslarda bulundu. Yoğun bir program gerçekleştiren Yılmaz, bakanlar ve Gaziantep milletvekilleriyle bir araya gelerek ilçenin öncelikli ihtiyaçlarını ve yatırım planlarını ele aldı.

Bakanlık Ziyaretleri

Yılmaz, AK Parti TBMM Grup Başkan Vekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sezer Cihan ve Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Açıkgöz ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u ziyaret etti.

Projeler Masaya Yatırıldı

Görüşmede belediyenin kentsel dönüşüm planları, çevre yatırımları, modern yaşam alanlarının oluşturulması ve altyapı çalışmaları konuşuldu. Şehitkamil'in gelişimini hızlandıracak projeler hakkında Bakan Kurum'a kapsamlı bir sunum yapıldığı belirtildi.

Yılmaz ve beraberindeki heyet daha sonra Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile görüştü. İlçede gençlere yönelik yeni spor yatırımları ele alındı.

TBMM'de Görüşmeler

Bakanlık temaslarının ardından TBMM'ye geçen Başkan Yılmaz, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'na katıldı. Daha sonra TBMM İdare Amiri ve MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay ile AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Bünyamin Bozgeyik, Derya Bakbak, Mesut Bozatlı ve İrfan Çelikaslan'ı ziyaret etti. Şehitkamil'in ihtiyaçları, bölgesel yatırımlar ve Gaziantep gündemine dair kapsamlı değerlendirmeler yapıldı.

"Verimli Görüşmeler Gerçekleştirdik"

Ankara programıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Yılmaz, ziyaretlerin verimli geçtiğini ifade ederek, "Bakanlarımıza ve milletvekillerimize misafirperverlikleri, ilgileri ve Gaziantep'imize verdikleri güçlü destek için teşekkür ediyorum. Şehrimiz ve ilçelerimiz adına önemli projeleri en ince ayrıntısına kadar istişare ettiğimiz, son derece verimli görüşmeler gerçekleştirdik. Gaziantep'in geleceği için birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz. Şehitkamil'de vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artıracak, ilçemizi geleceğe hazırlayacak projeler için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.


Gaziantep,Şehitkamil Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Bayraklı Belediyesi, Özel Gereksinimli Bireyler İçin Sanat ve Üretim Kursları Açıyor

Badırgalı Çocuklar Köylerinin Kültürel Mirasını Seramiğe İşledi

Adile Naşit'in Yaşam Öyküsü Yalova'da Sahnelendi

Pendik'te Kamu Binaları Tadilat ve Hizmet Tesisi İnşaatı İhalesi Duyuruldu

Yeşilyurt'ta Ara Tatil Döneminde Ücretsiz LGS ve DYK Kursları Başladı

Şahinbey'de Öğrencilere Sömestr Hediyesi: 1 Milyon 150 Bin Kitap ve Top

Nilüfer Belediyesi THM Korosu, Yeni Sezonu Konserle Açtı

Yabancı Öğrenciler Yeşilyurt'un Kültür ve Tarihini Keşfetti

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin Terme'deki Üç Önemli Projesi

Diyarbakır Kent Konseyi, Hevsel Bahçeleri ve On Gözlü Köprü'nün korunmasını görüşecek

Pendik'te Kar Yağışına Karşı 24 Saat Mücadele

Pendik'te Yayalar Kapalı Semt Pazarı İçin Tahsis Başvuru Süreci Başladı

Şahinbey'de Kadınlar Hem Üretiyor Hem Geri Dönüştürüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Yurttaşları Kabul Etti

Şahinbey Belediyespor Ampute Takımı, TSK'yı 7-0 Mağlup Etti