Şehitkamil'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Spor Etkinlikleriyle Kutlanacak

Şehitkamil

Şehitkamil Belediyesi, Cumhuriyet'in 102. yıldönümünü spor turnuvalarıyla kutlayacak. 13 Ekim'de başlayacak etkinliklerde voleybol, satranç, badminton ve yüzme turnuvaları düzenlenecek.

YILMAZ: "CUMHURİYET BAYRAMI'NI, GENÇLİĞİN DİNAMİZMİYLE, SPORUN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜYLE KUTLAYACAĞIZ"

Şehitkamil Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 102. yıldönümü bu yıl da coşkuyla kutlanacak. Kutlamalar kapsamında düzenlenen sportif etkinlikler 13 Ekim Pazartesi günü Voleybol Turnuvası ile başlayacak.

Kurumsal İş Birliği

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda; Gaziantep İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Şehitkamil Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle, Cumhuriyetin 102. yılı büyük bir coşku ve heyecanla kutlanacak.

Gençlerin Enerjisi

Cumhuriyet Bayramı'nın anlam ve ruhuna yakışır biçimde hazırlanan etkinlikler, gençlerin enerjisiyle birleşerek Şehitkamil'de unutulmaz anlara sahne olacak.

Turnuva Takvimi

Cumhuriyet coşkusunu sporla bütünleştirmek amacıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında; 13-14 Ekim tarihlerinde Atatürk Kültür ve Spor Merkezi'nde Voleybol Turnuvası, 18-19 Ekim tarihlerinde yine aynı merkezde Satranç Turnuvası, 21-22 Ekim tarihlerinde Badminton Turnuvası, 22 Ekim'de İbrahimli Spor Merkezi'nde Akıl ve Zeka Oyunları (Mangala) Turnuvası, 25-26 Ekim tarihlerinde Alleben 1 Yüzme Havuzu'nda Yüzme Turnuvası ve aynı tarihlerde Atatürk Kültür ve Spor Merkezi'nde Taekwondo Turnuvası düzenlenecek.

Farklı Yaş Gruplarına Hitap

Her biri farklı yaş gruplarına hitap eden bu etkinliklerle, öğrenciler hem yeteneklerini sergileyecek hem de Cumhuriyet Bayramı'nın coşkusunu hep birlikte yaşayacak.

Başkanın Mesajı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Cumhuriyet Bayramı'nın yalnızca bir tarih değil, bir milletin yeniden doğuşunun simgesi olduğunu belirterek, "Cumhuriyet, özgürlük, eşitlik ve millet iradesinin en büyük zaferidir. Bu büyük değeri gençlerimizin enerjisiyle, onların azmi ve başarısıyla taçlandırmak istiyoruz. Cumhuriyetimizi bizlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı, gençliğin dinamizmiyle, sporun birleştirici gücüyle kutlayacağız" dedi.


Gaziantep,Şehitkamil Belediyesi

Gaziantep,Şehitkamil Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Afyonkarahisar'da Dijital Hafriyat Denetimi Sistemi Etkin Şekilde Uygulanıyor

Tarkan ve Cem Yılmaz'dan efsane düet

Gümüşhane Belediye Başkanı, Bayrağa Yapılan Saldırıyı Kınadı

Denizli Büyükşehir İtfaiyesi 2025'te 7 Bin 191 Olaya Müdahale Etti

Denizli'de Dezavantajlı Aileler İçin Sosyal Katılım Projesi Başladı

Elektrikli araç kaskosunda 'hatalı şarjlar' da güvence altında

Kütahya'da 2026 Yılının İlk Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Anadolu’nun ritmi Kocaeli’de yankılandı

Göz travmalarına karşı tedbiri elden bırakmayın!

Yörük Kültürü ve Gelenekleri Antalya'da Masaya Yatırıldı

Kepez'de Habibler Mahallesi'ne Yol ve Otopark Düzenlemesi

Çorlu'da Yarıyıl Şenliği Başladı, Çocuklar Tiyatro ile Buluştu

Kepez'de Teomanpaşa Semt Evi Hizmete Giriyor

Keçiören'de Genç Sporculara Yönelik Bağımlılıkla Mücadele Sempozyumu Düzenlendi

Kartal'da 'Edebiyat ve Sanata Yolculuk' Etkinliği Gerçekleştirildi