Selim Şahin, MHP’den Kızılcahamam için aday adayı

Selim Şahin, MHP’den Kızılcahamam için aday adayı

Selim Şahin, MHP’den Kızılcahamam için aday adayı

Ankara'da uzun yıllar eğitim sektöründe esnaflık yapan ve İç Anadolu Av ve Yaban Hayatın Federasyonu Başkanı olan Selim Şahin, Kızılcahamam MHP Belediye Başkan aday adaylığı için başvurusunu Yaptı.

Sefer Demir / DÜZCE (İGFA) - - Yıllardır Ankara'da başarılı bir esnaflık kariyerine sahip olan Selim Şahin, MHP Belediye Başkan aday adaylığı için Genel Merkez’e başvuruda bulundu.

Şahin, başvurusu sonrasında MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı ziyaret ederek destek talebinde bulundu.

Amacının Kızılcahamam’a daha iyi hizmet etmek olduğunu açıklayan Şahin, “Bizim tek bir sevdamız var, o da Kızılcahamam. Kızılcahamam'a daha fazla hizmet etmek için yola çıktık. Allah mahcup etmesin inşallah” dedi.

Ziyaretinde MHP Genel Başkanı Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcısı Durmaz’a projelerini ve hizmet vizyonunu aktaran Şahin, destek talebini iletti.

Kızılcahamam'ın ihtiyaçlarına uygun çözümler üreteceğini belirten Şahin, Kızılcahamam'ı  daha modern ve yaşanabilir bir yer haline getirmeyi hedeflediğini ifade etti.


Haber Kaynak : İGFA

Klinik yatırım araştırmaları artışta

İstanbul Beylikdüzü’nde engelleri kaldıran dostluk projesi

TOFAŞ, potada çeyrek finalde galibiyet bekliyor

Türkiye’nin ilk yüzer üretim platformu 'Osman Gazi' 2026’da Karadeniz'de

Armağan Çağlayan’dan ustalık eseri: “Seyfi Bey” kapalı gişe!

Manisa Büyükşehir'in “Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri” başladı

Erdoğan imzaladı! 2 ilin valisi değişti, 128 vali yardımcısı, 224 kaymakam atandı

KTO'dan İSO İlk 500’deki Kayserili firmalara tebrik

Gazeteci Birgül Taşdemir yaşamını yitirdi

Türkiye’de kuvvetli yağış ve fırtına alarmı!

Kayseri Şeker, İSO 500 Listesi'nde Kayseri'nin zirvesinde!

Türkiye'de ilk... Üretim tesisinden 7/24 canlı yayına başladı

Megastar Tarkan Avrupa turnesinde büyülüyor

Başarıya giden yol yastıktan geçiyor... Sınav günü uyku planı nasıl olmalı?

Özgür Özel: Hesabı darbecilerden soracağız!