Sibel Can'dan görkemli geri dönüş

Sibel Can

Sibel Can'dan görkemli geri dönüş

Ünlü sanatçı Sibel Can, Ramazan ayı boyunca verdiği aranın ardından muhteşem bir konserle geri döndü. Müzikseverlerin yoğun ilgisiyle karşılanan sanatçı, gecede şıklığı ve performansıyla hayranlık uyandırdı.

İSTANBUL (İGFA) - Sibel Can, geceye Amor Gariboviç tasarımı siyah, uzun ve taşlarla bezeli göz alıcı elbisesiyle damgasını vurdu.

Sahnedeki zarafeti ve ışıltısıyla izleyicilerden tam not alan sanatçı, repertuarıyla da gönüllere dokundu.

Konserde, geçmişten günümüze hit olmuş şarkılarını seslendiren Can, aynı zamanda Sony Music Türkiye etiketi ile dinleyici ile buluştuktan sonra büyük ilgi gören yeni albümü Drama’dan da seçkiler sundu. Müzikal kariyerinde her zaman usta sanatçılara saygı duruşunda bulunan Sibel Can, bu özel gecede kısa bir süre önce kaybettiğimiz değerli sanatçı Volkan Konak'ın şarkılarına da yer vererek, duygusal anlar yaşattı.

Gecenin sonunda ayakta alkışlanan Sibel Can, güçlü sahne hakimiyeti ve dinleyicisiyle kurduğu içten bağ ile unutulmaz bir müzik şöleni sundu.

Sanatçı, her türden müziği kendine has yorumu ve güçlü sesiyle harmanlayarak sahnede adeta bir müzikal şölen oluşturdu.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: sibel can'dan görkemli geri dönüş

Günümüzde arkadaşlıklar çıkar üzerinden kuruluyor!

Türkiye Bankalar Birliği Lojistik Sektörü Raporu yayımladı

25.Uluslararası Frankfurt Türk Film Festivali start aldı

"İznik: Tarihin Ev Sahibi Sergileri” ziyarete açılıyor

Günümüzde arkadaşlıklar çıkar üzerinden kuruluyor

Bisiklet tutkunları, pedallarını TEGV’li çocuklara umut olmak için çevirdi

Yavru karaca korumaya alındı

Akaryakıta İran-İsrail savaşı zammı

Başkan Karalar'dan su israfı çağrısı

Yurtta bugün hava nasıl olacak?

Hataylı sörfçülere Türkiye Şampiyonası'nda 6 madalya

n11, DMSF Holding’e devredildi

Gazetecilerin ücretleri artık banka aracılığıyla ödenecek

İkinci el araç fiyatları Mayıs'ta 5 arttı... Piyasa yaz aylarında hareketlenecek

Elektrik arızalarında selektivite hayat kurtarır.... Eaton'dan dört öneri