Simge yeni albümünü görkemli bir partiyle tanıtıyor!

Simge yeni albümünü görkemli bir partiyle tanıtıyor!

Simge yeni albümünü görkemli bir partiyle tanıtıyor!

Uzun süredir üzerinde titizlikle çalıştığı üçüncü stüdyo albümünü tamamlayan Simge, hem tatil hem de albümündeki bir şarkısına klip çekimi için Amerika’ya gitti. Yaklaşık 15 gün boyunca Amerika’da kalan Simge, tatil ve klip çekimlerinin ardından Türkiye’ye dönüş yapar yapmaz sahnelere hızlı bir dönüş yaptı.

İSTANBUL (İGFA) - Simge, dönüşünün hemen ardından Adana ve Mersin Jolly Joker sahnelerinde iki gün üst üste konser vererek dinleyicileriyle buluştu. Enerjisi ve performansıyla büyük beğeni toplayan Simge, yeni albümü öncesi hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.

Yeni albümü için gün sayan Simge, albümünü önümüzdeki hafta büyük bir tanıtım partisiyle müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Sanatçı, albümünü Mövenpick Hotel Istanbul Marmara Sea’nin teras katında yer alan Kün Restoran’da; sanat, cemiyet, iş dünyası ve medyanın önemli isimlerinin katılacağı görkemli bir davetle tanıtacak.

Simge, ekibiyle birlikte gecenin tüm detaylarıyla bizzat ilgilenirken, hem albümün hem de lansmanın heyecanını yaşıyor.


Haber Kaynak : İGFA

Karaköprü'de Emekliler Yaşam Merkezi 760 Üyeye Ulaştı

Karaköprü'de Minikler ve Yıldızlar Taekwondo Turnuvası Düzenlendi

Cumhuriyet'in Kuruluşunda Basının Rolü İzmit'te Tarihsel Perspektifle Ele Alındı

KTÜ Akademisyeni ve Eğitim Yöneticisi, Yomra Belediye Başkanı'nı Ziyaret Etti

Bitki Doktoru İstanbullularla buluşuyor

İzmit'te Kar Mücadelesi Gece Gündüz Devam Ediyor

İzmit Belediyesi Karla Mücadele Çalışmalarını Sürdürüyor, Malta Mahallesi'nde Vatandaşa Yardım Etti

Manavgat Belediye Başkan Vekili Çiçek, LGS'de Derece Yapan Öğrencileri Kabul Ediyor

Kanada'dan tarihi adım

Çorlu Belediyesi Sivil Savunma Planı Bakanlık Onayıyla Yürürlüğe Girdi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'ten 16 Ocak Basın Onur Günü Mesajı

Avrupa Herkes İçin Spor Birliği’nin Yeni Başkanı Doç. Dr. İrfan Kurudirek oldu

Çorlu'da Metruk Binalar ve Ruhsatsız Hurdacı Alanları Yıkılıyor

İzmit Belediyesi, Kıbrıs Gazilerini Ziyaret Etti

İzmit Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü 2025'te 150 Binden Fazla Vatandaşa Ulaştı