Şişli Belediyesi'nde kayyum göreve başladı

Şişli Belediyesi

Şişli Belediyesi'nde kayyum göreve başladı

İstanbul'da Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan'ın tutuklanması sonrasında İçişleri Bakanlığı'nca vekil olarak atanan Şişli Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Şişli Belediyesi'nde görevine başladı. Yeni başkan ilk olarak belediye önündeki posterleri kaldırdı.

İSTANBUL (İGFA) - İçişleri Bakanlığı, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında hakim karşısına çıkan ve 10. Sulh Ceza Hakimliği'nce "Silahlı Terör Örgütüne Yardım Etme" suçundan tutuklanan Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan'ı da görevinden tedbir amaçlı uzaklaştırmış, yerine Şişli Belediye Başkan vekili olarak yerine Şişli Kaymakamı Cevdet Erktürkmen'i görevlendirmişti.

Şişli Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Şişli Belediye Başkan Vekili olarak görevine başladı.

Ertürkmen'in belediye girmesinden sonra caddedeki Özgür Özel ve Resul Emrah Şahan bayrak ve posterleri belediye ekipleri tarafından toplandı

Değişiklik, makam odası ve belediyenin resmi internet sitesine de yansıdı.

CEVDET ERTÜRKMEN KİMDİR?

1970 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. İlkokulu Kahramanmaraş’ta, orta ve lise öğrenimini Kahramanmaraş ve Eskişehir’de tamamladı.

1992 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü yaz döneminde bitirdi. Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nün Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nde “Afet Yönetimi” konulu tez çalışmasını yaparak, Yüksek Lisansını tamamladı.

1999 Yılında Mülki İdare Amirliği görevine Gaziantep Kaymakam adayı olarak başladı. Sırasıyla; Burdur İli Ağlasun İlçesinde ve Van İli Saray İlçesinde Kaymakamlık yaptı. Şanlıurfa Vali Yardımcılığı, Kayseri Yeşilhisar İlçe Kaymakamı, Aydın İli Sultanhisar Kaymakamı, Trabzon Beşikdüzü İlçe Kaymakamı ve Samsun Bafra İlçe Kaymakamı olarak görev yaptı.

1 T:emmuz 2024 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Şişli Kaymakamlığı'na atanan Cevdet Ertürkmen, Şişli'deki görevine 29 Temmuz 2024 tarihinde görevine başlamıştı.

Ertürkmen, evli ve üç çocuk babası olup, İngilizce bilmektedir.


Haber Kaynak : İGFA

Başakşehir'de kediye şiddet olayının şüphelisi gözaltında!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere seslendi: Büyük ve güçlü Türkiye'ye az kaldı

İstanbul-Halep uçuşları yeniden başladı

Düzce'de zincirleme trafik kazası

İstanbul'da üçlü işbirliği zirvesi başladı

Kronik ağrıya meydan okuyun! Fibromiyalji çocuklarda da sık görülüyor!

MEB ve JENDER’den mesleki eğitimde iş birliği

Mehmet Efe’nin hayali gerçek oldu: Protezle ilk maçını oynadı

Sinemaseverler için Cuma vizyonu: Vizyonda neler var?

Gülşah Alakuş, BNP Paribas Cardif Türkiye’nin yeni İnsan Kaynakları lideri oldu

İstanbul Bakırköy'de Yaz Spor Okulu’nun üçüncü dönemi başladı

Prof. Dr. Erol Özvar yeniden YÖK Başkanı ve üyesi olarak atandı

Beylikdüzü Belediyesi’nden üniversite adaylarına ücretsiz tercih desteği

Türkiye’de 70 ilde dev uyuşturucu operasyonu! 940 şüpheli yakalandı

Simge’den yeni sürpriz: 'Taksi' yayında!