Siyaset iki kardeşi karşı karşıya getirdi!

Siyaset iki kardeşi karşı karşıya getirdi!

Siyaset iki kardeşi karşı karşıya getirdi!

14 Mayısta gerçekleştirilecek milletvekilliği seçimleri bürokrat ve iş insanı iki kardeşi karşı karşıya getirdi. Kardeşlerden birisi AK Parti'den, diğeri ise İYİ Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

İSTANBUL (İGFA) - Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için milletvekili aday yarışı bazı kardeşleri de karşı karşıya getiriyor.

Siirt Belediye Başkan Yardımcısı Hıfzullah Canpolat ile kardeşi Metin Canpolat karşı ittifaklardan aday oldu.

Hıfzullah Canpolat AK Parti'den Siirt milletvekilliği için aday adayı olurken, birçok sivil toplum kuruluşunda başkanlık yapan iş insanı Metin Canpolat ise İYİ Parti'den İstanbul 2. Bölge milletvekili olmak için başvuru yaptı.

Siirt Dernekler Federasyonu Kurucu Başkanlığı yapan Metin Canpolat, hali hazırda Siirt Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği ve Türk İş İnsanları Platformu başkanlığı görevini sürdürüyor. Uluslararası bir çok firmada yöneticilik yapan Canpolat, çok sayıda şirkete danışmanlık yapmaya devam ediyor. İstanbul ikinci bölgede sosyal faaliyetlerle dikkat çeken Metin Canpolat, Türkiye'nin aydınlık geleceğine umut olabilmek ve sürdürülebilir ekonomik kalkınma hamlesine katkıda bulunabilmek amacıyla İstanbul 2. Bölge Milletvekili aday adaylığını açıkladı.


Haber Kaynak : İGFA

Başakşehir'de kediye şiddet olayının şüphelisi gözaltında!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere seslendi: Büyük ve güçlü Türkiye'ye az kaldı

İstanbul-Halep uçuşları yeniden başladı

Düzce'de zincirleme trafik kazası

İstanbul'da üçlü işbirliği zirvesi başladı

Kronik ağrıya meydan okuyun! Fibromiyalji çocuklarda da sık görülüyor!

MEB ve JENDER’den mesleki eğitimde iş birliği

Mehmet Efe’nin hayali gerçek oldu: Protezle ilk maçını oynadı

Sinemaseverler için Cuma vizyonu: Vizyonda neler var?

Gülşah Alakuş, BNP Paribas Cardif Türkiye’nin yeni İnsan Kaynakları lideri oldu

İstanbul Bakırköy'de Yaz Spor Okulu’nun üçüncü dönemi başladı

Prof. Dr. Erol Özvar yeniden YÖK Başkanı ve üyesi olarak atandı

Beylikdüzü Belediyesi’nden üniversite adaylarına ücretsiz tercih desteği

Türkiye’de 70 ilde dev uyuşturucu operasyonu! 940 şüpheli yakalandı

Simge’den yeni sürpriz: 'Taksi' yayında!