SOLOTÜRK’ün pilotları gençlerle buluştu

SOLOTÜRK’ün pilotları gençlerle buluştu

SOLOTÜRK’ün pilotları gençlerle buluştu

Türk Hava Kuvvetlerinin gösteri takımı SOLOTÜRK'ün pilotları, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından Konya'da gençlere yönelik düzenlenen "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri"nde gençlerle bir araya geldi.

KONYA (İGFA)- Gençleri kamu kurumlarıyla bir araya getirmek amacıyla ilki 9-12 Aralık'ta Ankara'da yapılan "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri", ilgi üzerine "Geleceğin Burada, Devletin Senin Yanında" sloganıyla 12 ilde organize edildi.

Ankara'dan sonra Gaziantep'te gerçekleştirilen etkinliğin üçüncü ayağı Konya'da gerçekleştirildi. TÜYAP Fuar Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte SOLOTÜRK ekibi, gençlerle söyleşide buluştu. SOLOTÜRK'ün tecrübeli pilotları Binbaşı Emre Mert ve Binbaşı Murat Bakıcı, gençlere kullandıkları uçaklara, yurt içi ve dışında yaptıkları gösterilere ilişkin bilgi verdi.

Binbaşı Emre Mert, SOLOTÜRK ekibinin 2011'de kurulduğunu, ekibe dahil olmaktan onur ve memnuniyet duyduğunu söyledi. Türk milletinin kudretini, Türk Silahlı Kuvvetlerini başarıyla temsil etme gayretinde olduklarını vurguladı.

Binbaşı Murat Bakıcı da kendilerini dinleyen gençlerin ülkeyi, Türk Silahlı Kuvvetlerini ve Türk Hava Kuvvetlerini daha da ileri taşıyacağına inancının tam olduğunu belirterek "Burada Türk milletinin gücünü ve kudretini yurt içi ve dışında bütün organizasyonlarda göstermenin, sizleri temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. İsimlerimiz gelip geçici, isimlerimiz kaybolup gidecek ama unutulmayacak olan Türk Silahlı Kuvvetleri, Türk Hava Kuvvetleri ve SOLOTÜRK olacak." ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : İGFA

Rallikrosta çifte final TOSFED İstanbul Park’ta

İmparator'dan Neşet Ertaş anısına özel konser

Emlakta EİDS ve kayıt dışılıkla mücadele çağrısı! Yetkilendirme satılık konutlarda da olmalı

Sarı kırmızılılar Şampiyonlar Ligi'nde ilk sınavına çıkıyor

Araştırma: Düzenli ceviz tüketen genç yetişkinlerin uyku kaliteleri artıyor

Bursa İnegöl Belediyesi’nden gençlere teknofest desteği

7 üniversiteye yeni fakülte... 3 üniversitede bazı birimler kapatıldı!

TEV'in 'Üstün Başarı Bursu' başvuruları sürüyor

İstanbul Büyükşehir ve Metro İstanbul'dan TEKNOFEST hazırlığı

Avrupa’nın en iyi küçük ve orta ölçekli işverenleri belli oldu

Usta oyuncu Tarık Akan Bakırköy’de anıldı

İstanbul'da fotoğraf tutkunları Maltepe’yi kadrajladı

Diyanet'e önemli atama... Yeni Başkan Prof. Dr. Safi Arpaguş oldu

İstanbul'da 'Yol Arkadaşım Maltepe' her mahalleye ulaşıyor

TEKNOFEST İstanbul'da Ankara Keçiören standına yoğun ilgi