Son bir ayda 4 bin 40 düzensiz göçmen yakalandı

Son bir ayda 4 bin 40 düzensiz göçmen yakalandı

Son bir ayda 4 bin 40 düzensiz göçmen yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 ilde göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik son 1 ayda Jandarma tarafından yapılan operasyonlarda, 200 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve 4 bin 40 düzensiz göçmen yakalandığını duyurdu.

ANKARA (İGFA) -  İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik operasyona ilişkin paylaşımda bulundu.

81 ilde son 1 ayda jandarma tarafından aralıksız düzenlenen operasyonlarda; 200 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve 4 bin 40 düzensiz göçmen yakalandığını belirten Bakan Yerlikaya, göçmen kaçakçılığı organizatörlerinden 82'sinin tutuklandığını, 31'inin ise hakkında adli kontrol kararı verildiği kaydedildi.

Öte yandan Cumhuriyet Başsavcılıkları ile Jandarma Genel Komutanlığı Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Jandarma Komutanlıklarınca yapılan çalışmalar sonucu düzenlenen operasyonlarda da göçmen kaçakçılığında kullanılan 107 adet araç ele geçirildi.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1843518532065087851


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: son bir ayda 4 bin 40 düzensiz göçmen yakalandı

Tırnak sanatına yeni bir soluk

Bakırköy’de su baskını sorunları bir bir çözülüyor

İHS Teknoloji’den yeni nesil siber güvenlik çözümü

Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı

Aranan suçlular Türkiye'de! Yurtdışında yakalanıp Türkiye'ye getirildiler

Siber suçlarda yapay zeka ve otomasyon patlaması!

Genç hatipler hutbe okuyarak yarıştı

İTÜ Elektrikli Araç Takımı'na 'Estasyon' destek

Erdoğan: Küresel enerjinin güvenli limanıyız... Akkuyu'dan ilk elektrik yıl sonunda

Başkan Özdemir'den liselilere 'umutlarınızı bırakmayın' mesajı

İstanbul gençliği alarm veriyor!

İstanbul hasar tespit çalışmalarında son durum

Denizlili para okçusu Türkiye şampiyonu oldu

Yılın elektrikli otomobiline geri sayım

İSKİ’den Silivri bölgesine önemli çevre yatırımı