Spor Toto'dan Kayseri'ye tesis yatırımı

Spor Toto

Spor Toto'dan Kayseri'ye tesis yatırımı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ankara’da, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik ile futbol sahalarının iyileştirilmesi ve daha modern salonlar yapımı için protokol imzaladı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nda gerçekleştirilen protokol imza törenine Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik, Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Mutlu Önal ve yetkililer katıldı. 

Başkan Büyükkılıç ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik arasında Sümer Mahallesi’nde doğal çim yüzeyli futbol sahasının sentetik çim yüzeyli sahasına dönüştürülmesi ve aynı alandaki futbol sahaları için 2 adet 500 seyirci kapasiteli çelik portatif tribün, aydınlatma, soyunma odaları ile bireysel antrenman salonu yapımı için protokol imzalandı. 

Genç dostu bir belediye olarak spora ve sporcuya özel bir önem verdiklerini vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Kayseri’mizde sporun gelişmesi ve sporcunun desteklenmesi adına birbirinden güzel projeleri hayata geçirdik. Büyükşehir Belediyesi olarak Spor A.Ş.’miz eliyle tesislerimizde spor okullarımızın yanı sıra spor faaliyetleri alanındaki etkinliklerimiz ile şehrimizde spora yeni bir bakış kazandırdık” dedi.

Merkeze ve kırsal mahallelere kadar spor sahaları yaptıklarını belirten Büyükkılıç, “Spor Toto Teşkilat Başkanımız ile yaptığımız protokol doğrultusunda yapacağımız çalışmalar ile spor alanındaki yatırımlarımıza bir yenisini eklemiş olacağız. Doğal çim yüzeyli futbol sahasını sentetik çim yüzeyli sahasına dönüştüreceğiz. Ayrıca yeni tribünler, antrenman salonu ve soyunma odaları yaptıracağız” diye konuştu.

Kayseri’ye yaptıkları tüm yatırımlarda olduğu gibi spor alanında hayata geçirdikleri projelerde de Ankara boyutunda yalnız olmadıklarını dile getiren Başkan Büyükkılıç, “İmzaladığımız protokolümüz doğrultusunda yürüteceğimiz çalışmalar şimdiden şehrimize ve sporseverlerimize hayırlı olsun. AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldık ve bakanlarımızla kısa sohbetler gerçekleştirdik. Bu vesile ile de spor faaliyetleri için yaptığımız yatırımlarda hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu’na ve Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Bünyamin Bozgeyik’e şükranlarımızı sunuyoruz. Kayseri’miz için her alanda yaptığımız yatırımlarda asla yalnız kalmadık ve bakanlarımızın, milletvekillerimizin desteklerini daima hissettik. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : İGFA

Dulkadiroğlu'nda Hacı Osman Uğur Camii Hizmete Açıldı

Adalet Bakanı Tunç, Deprem Bölgesindeki Hukuki Süreçleri Değerlendirdi

Kahramanmaraş'ta 18 Ayda 8 Milyar TL'lik Yatırım Gerçekleştirildi

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Mustafakemalpaşa Mahallesi'ndeki Çalışmaları Yerinde İnceledi

Eskişehir'de Hayvan Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanı İnşaatı Hızla İlerliyor

Kayseri'de 29 Ekim Katlı Kavşağı hizmete açıldı

Konya ve Şiyan Belediye Başkanları Kardeş Şehir İlişkilerini Görüştü

Cumhuriyetin 102. Yılı Hamamözü'nde Coşkuyla Kutlandı

Şehit Burak Aydoğan Caddesi Tramvay Çalışmaları Sonrası Trafiğe Açıldı

Çanakkale'de Kasım Ayında Kültür Sanat Etkinlikleri Başlıyor

Şanlıurfa'da 3. İyi Pamuk Tarla Günü Etkinliği Gerçekleştirildi

Patnos'ta Ağaçlandırma Çalışmaları Devam Ediyor

Antalya'da otogarda usulsüz hayvan ve balık taşımacılığına operasyon

Altın Portakal'da Şerif Gören anıldı, sinema sektörü masaya yatırıldı

ÇOMÜ'de Öğrencilere Sıcak Çorba İkramı Başlıyor