Sufi Yolu Vakfı'ndan muhafıza teşekkür

Sufi Yolu Vakfı

Sufi Yolu Vakfı'ndan muhafıza teşekkür

Merkezi Hollanda’nın Haarlem kentinde bulunan Sufi Yolu Vakfı Başkanı İris Bizuijen tarafından, Bilecik Osmaneli ilçesindeki Sufi Yolu Muhafızı Tuncay Erik'e teşekkür plaketi verildi.

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) - Sufi Yolu Vakıf Başkanı İris Bizuijen, 801 km’lik İstanbul - Konya Sufi Yolu'nda 2019 yılından beri gönüllü olarak muhafızlığı yapan Tuncay Erik’e verdiği emekleri için teşekkür plaketi vermeye karar verdiklerini açıkladı.

Sufi Yolu'nun işaretlenmesi, bakımının yapılması ve Sufilerin yürüyüş boyunca herhangi bir sorunla karşılaşmaması için ve konaklama konusunda elinden geleni yaptığını ifade eden Bizuijen, Erik'i bu nedenle plaketle ödüllendirmek istediklerini söyledi.

Sufi Yolu Muhafızı Tuncay Erik ise, plaklete layık görüldüğünden ötürü, "Sufi Yolu Vakfı Başkanı İris Bizuijen’e, Genel Sekreter Sedat Çakır’a, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Kahraman ve Odili Hanım'a çok teşekkür ediyorum" dedi.


Haber Kaynak : İGFA

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kabine sonrası önemli açıklamalar... Devlet aklıyla güçlü gelecek

Erkan Açıngül'den şiir ve müzik harmanı

Bayram boyunca 22 milyon fal yorumlandı

Boğaz geçiş ücretlerine ayar!

'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli' etkinliğine İstanbul’dan açılış

Aile Hekimleri İstanbul'da eylemde... Eziyet Yönetmeliği geri çekilsin!

Bel sağlığını korumak için bunlara dikkat!

İstanbul Beylikdüzü’nde babalar günü’ne özel etkinlikler

Bakırköy Kent Lokantası’nda Zeyrek için hayır yemeği

TEMA: Toprağı iyileştirmek, geleceği korumaktır

18 ilde 38 DEAŞ'lı yakalandı!

Kiraz Festivali Gülben Ergen’le final yaptı

Ziynet Sali’den 25. yıl sürprizi: “Bir Garip Olur İçim” yayında!

HPV virüsüne karşı doğru bilinen yanlışlar

Cazın yıldızları Boğaz’da parladı