Süleymanpaşa Belediyesi Spor Kulübü Minik Kızlar Cimnastik Şampiyonası'nda Başarılı Oldu

Süleymanpaşa Belediyesi Spor Kulübü Minik Kızlar Cimnastik Şampiyonası

Minik Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda Süleymanpaşa Belediyesi Spor Kulübü takım halinde 5. olurken, sporcu Damla Çakır atlama aletinde Türkiye şampiyonu oldu.

Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından 21-23 Kasım 2025 tarihlerinde İstanbul Sancaktepe'de düzenlenen Minik Kızlar Türkiye Şampiyonası, 63 takım ve 350 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Üç gün süren şampiyonada, Süleymanpaşa Belediyesi Spor Kulübü önemli başarılar elde etti.

Takım Halinde Türkiye Beşinciliği

Süleymanpaşa Belediyesi Spor Kulübü, zorlu rakipler arasından sıyrılarak takım disiplininde Türkiye 5.'liğini kazandı. Damla Çakır, Gizem Göktaş, Defne Gören, Ayşe Hatice Arıkan ve Deniz Öykü İnal'dan oluşan takım, performansıyla dikkat çekti.

Damla Çakır'dan Altın Madalya

Kulübün sporcusu Damla Çakır, atlama aletinde büyük bir başarı göstererek Türkiye şampiyonu oldu ve altın madalyayı kazandı.

Başkan Nallar'dan Tebrik

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, şampiyona derecelerine ilişkin bir açıklama yaptı. Nallar, minik sporcuların elde ettiği başarının gurur verici olduğunu belirtti. Takımın Türkiye 5.'liği ve Damla Çakır'ın şampiyonluğunun, ilçede spora verilen desteğin değerini gösterdiğini ifade etti. Gençlere yapılan yatırımın böyle başarılarla sonuçlanmasından memnuniyet duyduklarını söyleyen Nallar, tüm sporcuları, antrenörleri ve aileleri tebrik etti. Çocukların ve gençlerin sporla büyümesinin, Süleymanpaşa'nın geleceğine umutla bakılmasını sağladığını vurguladı. Yetenekli gençlere olan desteğin artırılarak sürdürüleceğini kaydetti.


Tekirdağ,Süleymanpaşa Belediyesi

Tekirdağ,Süleymanpaşa Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Lapseki'de Dünya Çevre Günü'nde Müsilaja Dikkat Çekildi

Muş'ta Kar Mücadelesi Aralıksız Devam Ediyor

Muş Belediyesi Ekipleri Yoğun Kar Yağışına Karşı Gece Gündüz Çalışıyor

Atatürk Caddesi'nde Kar Temizleme Çalışmaları Tamamlandı

Tüketici Hakem başvuruları yüzde 20 arttı... 907 bin başvurudan 850 bini sonuçlandı

BUSİAD'da 'Felsefe Söyleşileri' sürüyor... Yapay zeka üretken değil türetkendir

Kapadokya Eğitim Merkezi'nde Yeni Dönem Kurs Kayıtları Başladı

Muş Belediyesi Eşbaşkanı Sırrı Söylemez, Karla Mücadele Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Amerikan REED Teknolojisi Habib Makina güvencesiyle Türkiye’de

Bayrağa Yapılan Saldırı Kınandı

CHP Kadın Kolları Başkanı Çelebi, Kemer Belediye Başkan Vekili Özdemir'i Ziyaret Etti

Kemer'de Çamyuva Mahallesi'ne yeni park yapılıyor

Derinkuyu'da Engelli Bireyler İçin Müzikli Eğlence Etkinliği Düzenlendi

Kemer Belediyesi Kaçak Yapı Yıkımlarını Sürdürüyor

DEÜ, YÖK’ün EK-46 verilerinde zirvede