GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

TBMM mesaisine başlıyor

TBMM mesaisine başlıyor

TBMM mesaisine başlıyor

Kurban Bayramı'nı da içine alan 9 günlük tatil sonrasında haftalık çalışmasına bugün başlayacak olan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulda, balıkçıların, su ürünleri sektörünün ve paydaşlarının sorunlarına yönelik araştırma önergesini de görüşecek. Görüşmeler sonrasında balıkçılık ve su ürünlerine yönelik araştırma komisyonu kurulması bekleniyor.

ANKARA (İGFA) - TBMM Genel Kurulu, haftalık mesaisine bugün başlıyor.

TBMM Genel Kurulu, Balıkçılık ve Su Ürünleri Araştırma Komisyonu kurulması ile uluslararası anlaşmalara ilişkin kanun tekliflerini yasalaştırmak için mesai yapacak.

Genel Kurulda Çarşamba ve Perşembe günü de uluslararası anlaşmaların onaylanmasını uygun bulan kanun teklifleri ele alınacak.

Bu arada emekli ve memur maaşlarının artışına ilişkin düzenlemeleri içeren kanun teklifinin Meclis Başkanlığına sunulması bekleniyor.

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu, 5 Temmuz Çarşamba günü yeni yasama döneminin ilk toplantısını gerçekleştirecek. Toplantıda, komisyon bünyesinde faaliyet gösterecek alt komisyonlar kurulacak.

TBMM'de siyasi partilerin haftalık düzenledikleri grup toplantılarında ise bugün saat 10.45'te MHP,  saat 1245'te Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi, saat 13.30'da ise CHP toplantılarını gerçekleştirecek.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: tbmm mesaisine başlıyor

Konut satışlarında sürpriz veri yok! Satışlarda İstanbul yine birinci

Sadri Alışık Ödülleri’nde “Büyük Plan”a bir ödül daha

Eylem Erdem Uğurlu'ya 'Umut Olan Sanatçı' ödülü

1084 hâkim ve savcının görev yeri değişti!

74 ilde zehir tacirlerine darbe! 1.811 gözaltı

Düzce'de 800 bin liralık kokain ele geçirildi

Gebze’de babaya tokat atan şüpheli İstanbul’da yakalandı!

İstanbul Maltepe sonbaharı piknikle karşıladı

60 STK temsilcisi toplumsal cinsiyet eşitliği için eğitim aldı

İstanbul Beylikdüzü'nden bağımlılıkla mücadelede psikolojik destek

Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Türkiye finali Bilecik’te yapıldı

15 Eylül Prostat Kanseri Farkındalık Günü: Erken teşhis hayat kurtarır

Sakarya'da Peyzaj, Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları ve Ekipmanları Fuarı sona erdi

İstanbul'da ücretsiz ulaşımda 'Yol Arkadaşım Maltepe'nin yeni durağı Gülensu oldu

Salomon How To Trail Run 10. sezonu Kınalıada’da açtı