TGC'de Olcayto'nun listesi kazandı

 TGC

TGC'de Olcayto'nun listesi kazandı

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti seçimini Turgay Olcayto’nun listesi kazandı.

İSTANBUL (İGFA) - Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC)'nde yapılan yönetim kurulu seçimini Turgay Olcayto’nun başkan adayı olduğu Bağımsız Bağlantısız Özgür Gazetecilik Grubu kazandı.

Seçimde bağımsız aday Seraceddin Zıddıoğlu 15 oyda kalırken, mevcut başkan Turgay Olcayto'ya 351 oyla cemiyetteki başkanlık görevini üç yıl daha vize verildi.

TGC’nin yeni yönetim kurulunda Başkan Turgay Olcayto ile birlikte, Vahap Munyar, Doğan Şentürk, Sibel Güneş, Niyazi Dalyancı, Hakan Güldağ, İhsan Yılmaz, Göksel Göksu, Pınar Aktaş, Nuray Özger ve Uğur Güç yer aldı. Arif Esen, Mustafa Bakacak ve Hilmi Hacaloğlu ise yeni dönemde Denetleme Kurulu'na seçildi.

TGC'nin Onur Kurulu'na Altan Öymen, Rahmi Turan, Ahmet Özdemir, Adnan Özyalçıner Çelik, Turhan Günay, Nevin Akkaya ve Ayşegül Dora seçildi.

Balotaj Kurulu ise Serkut Bozkurt, Azize Şenbülbül, Mesude Erşan, Serkan Ocak, Ayşegül Atakan, Gülay Oktar, Haşmet Levent Yavuz, Gözde Tüzer Korkmaz, Ümit Aslanbay ve Sultan Uçar'dan oluştu.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: tgc'de olcayto'nun listesi kazandı

Mustafa Bozbey: “Marmara Denizi can çekişiyor, birlikte kurtaralım”

Öğrenciler geleceğe umut oldu... Anız yangınlarına bilimsel çözüm

Manisa'dan işitme engellilere özel film gösterimi

Bahar alerjileri ve beslenme: Ne yediğimiz neyi tetikliyor?

Deprem korkusuyla nasıl baş edilir?

Devlet korumasındaki çocukların gönüllü annesine Bakan Göktaş'tan ziyaret

İkinci el araçlar Nisan'da yükseldi!

Sibel Can'dan İstanbul Boğazı’nda 'Pes'!

Türkiye iki kat fazla tuz tüketiyor!

“Sihirli Annem: Hepimiz Biriz” filminden ana afiş paylaşıldı

Efes Selçuk’ta DMD ve SMA farkındalığı

İzmir Büyükşehir sutopunda kupa yolunda

İzmir Karabağlar’da kadına şiddete isyan!

İstanbul İtfaiyesi Bakırköy'de martı kurtardı

Bursa’da göçmen kaçakçılığı operasyonu