Ticaret'ten bayramda da denetimlere devam kararı

Ticaret

Ticaret'ten bayramda da denetimlere devam kararı

Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken Ticaret Bakanlığı, vatandaşların mağdur olmaması ve hak ve menfaatlerinin korunması amacıyla Ramazan ayı boyunca sürdürülen yoğun denetim faaliyetlerini bayram süresince de artırarak etkin şekilde sürdüreceklerini vurguladı.

ANKARA (İGFA) - Ticaret Bakanlığı'na bağlı denetim ekipleri Ramazan Bayramı'na yönelik hazırlıklarını tamamladı.

Bakanlıktan konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, özellikle alışveriş merkezleri, gıda ve bayramlık ürün satan perakende işletmeler ve tüm marketlerin yakın takip altında olmaya devam edeceğ ve bu kapsamda vatandaşlara şahit oldukları fahiş fiyat artışlarını bakanlığın çağrı merkezi ve resmi internet sitesinden bildirebileceklerini vurgulandı.

Bakanlık açıklamada, "İşletmelerimizin, mevzuatımıza uyum sağlama ve vatandaşlarımızı mağdur etmeme noktasında gerekli hassasiyeti göstermeleri gerektiğini, aksi halde, vatandaşlarımızı mağdur eden her türlü girişime karşı, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da, Bakanlığımızca gerekli yaptırımların uygulanacağını ifade etmek isteriz" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : İGFA

İstanbul Bakırköy’de engelsiz yaşam için yeni adım

İstanbul’da zehir tacirlerine darbe: 6 ilçede 11 tutuklama

Malatya Büyükşehir’den Uzunhasan’a güvenli ve modern yol

Maltepe'nin yeni binalarına estetik dokunuş

Yeşilay TEKNOFEST'te gençlerle buluşacak

Kaleseramik Vakfı Üstün Başarı Bursu başvuruları için son gün 10 Ekim

Konut satışlarında sürpriz veri yok! Satışlarda İstanbul yine birinci

Sadri Alışık Ödülleri’nde “Büyük Plan”a bir ödül daha

Eylem Erdem Uğurlu'ya 'Umut Olan Sanatçı' ödülü

1084 hâkim ve savcının görev yeri değişti!

74 ilde zehir tacirlerine darbe! 1.811 gözaltı

Düzce'de 800 bin liralık kokain ele geçirildi

Gebze’de babaya tokat atan şüpheli İstanbul’da yakalandı!

İstanbul Maltepe sonbaharı piknikle karşıladı

60 STK temsilcisi toplumsal cinsiyet eşitliği için eğitim aldı