GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

Toplu ulaşımda 23 Nisan hediyesi

Toplu ulaşımda 23 Nisan hediyesi

Toplu ulaşımda 23 Nisan hediyesi

23 Nisan'da Ankara, İstanbul ve İzmir'de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı metro ve kent içi raylı sistemler ücretsiz olacak.

ANKARA (İGFA) - Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’'ın imzasıyla 4 Nisan tarihli Resmi Gazete'’de yayımlanan karara atıfta bulunarak, Ankara ve İstanbul’'da bakanlığa bağlı toplu ulaşım araçlarında taşıma hizmetinin ücretsiz olacağı açıkladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bakanlık olarak her türlü tedbiri aldıklarını belirten Bakan Uraloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı TCDD Taşımacılık tarafından işletilen Başkentray, İstanbul’da Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy-Metro hattı ve İzmir’ de İZBAN’ın ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: toplu ulaşımda 23 nisan hediyesi

Tuğba Özay’dan “Kafes”e etkileyici klip

Elif Buse Doğan: Hayal ettiğimin hep bir adım ötesindeyim

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kabine sonrası önemli açıklamalar... Devlet aklıyla güçlü gelecek

Erkan Açıngül'den şiir ve müzik harmanı

Bayram boyunca 22 milyon fal yorumlandı

Boğaz geçiş ücretlerine ayar!

'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli' etkinliğine İstanbul’dan açılış

Aile Hekimleri İstanbul'da eylemde... Eziyet Yönetmeliği geri çekilsin!

Bel sağlığını korumak için bunlara dikkat!

İstanbul Beylikdüzü’nde babalar günü’ne özel etkinlikler

Bakırköy Kent Lokantası’nda Zeyrek için hayır yemeği

TEMA: Toprağı iyileştirmek, geleceği korumaktır

18 ilde 38 DEAŞ'lı yakalandı!

Kiraz Festivali Gülben Ergen’le final yaptı

Ziynet Sali’den 25. yıl sürprizi: “Bir Garip Olur İçim” yayında!