TPE Başkanı ile TÜİK'te 2 Başkan Yardımcısı görevden alındı

TPE Başkanı ile TÜİK

TPE Başkanı ile TÜİK'te 2 Başkan Yardımcısı görevden alındı

Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan ile TÜİK Başkan Yardımcıları Umut Serhat İddam ile Nurettin Kaya görevlerinden alındı. Ayrıca üç ilde de bazı bakanlıklara ait İl Müdürleri görevden alındı.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar hakkında kararlar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni atamaların yanı sıra aynı kararla bazı bakanlıkların müdürlükleri de görevden alındı.

Buna göre Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan ile TÜİK Başkan Yardımcıları Umut Serhat İddam ile Nurettin Kaya görevlerinden alındı.

Ayrıca Dışişleri Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürü Ahmet Mustafa Geden ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Eskişehir İl Müdürü Alper Sezer de görevden alındı.

Resmi Gazete'deki atamalar hakkındaki Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararda; görevden alınan Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen yerine Servet Canlı, yine görevden alınan Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürü Kasım Barman yerine ise Selahattin Yazar'ın ataması gerçekleştirildi.

Tüm atama ve görevden almalara ilişkin karara ulaşmak için tıklayabilirsiniz.


Haber Kaynak : İGFA

Özgür Aras: Ünlülerle çalışmak her an kriz demek

“Eyvah Nadir” İstanbul’da ayakta alkışlandı

Kayseri Büyükşehir yatırımda Türkiye ikincisi

Pamukova Mekece Sosyal Tesisleri'nin temeli 3 Kasım'da atılıyor

Kayseri'de Depremzede Öğrenciler İçin Anlamlı Koşu Düzenlendi

SGM'de 300 Öğrenci Eğlenerek Öğrendi

4. Uluslararası Tarsus Festivali 7-9 Kasım'da Başlıyor

Mersin'de 2. Mercan Bilim Şenliği Gerçekleştirildi

Sakarya'da yemek atıkları sokak hayvanları için mamaya dönüşüyor

Büyükkılıç ve Çiçek, Aşık Veysel Oyununu Kayseri'de İzledi

SASKİ Su Müfettişi eğitimleriyle miniklerde su bilinci oluşturuyor

Sakarya'da 19 Aylık Hizmet Dönemi Değerlendirildi

Sakarya'da Çikolata ve Kahve Atölyesi başlıyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Yatırımda Türkiye İkincisi Oldu

Diyarbakır'da halk sağlığı hizmetlerine hepatit testi eklendi