TPE Başkanı ile TÜİK'te 2 Başkan Yardımcısı görevden alındı

TPE Başkanı ile TÜİK

TPE Başkanı ile TÜİK'te 2 Başkan Yardımcısı görevden alındı

Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan ile TÜİK Başkan Yardımcıları Umut Serhat İddam ile Nurettin Kaya görevlerinden alındı. Ayrıca üç ilde de bazı bakanlıklara ait İl Müdürleri görevden alındı.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar hakkında kararlar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni atamaların yanı sıra aynı kararla bazı bakanlıkların müdürlükleri de görevden alındı.

Buna göre Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan ile TÜİK Başkan Yardımcıları Umut Serhat İddam ile Nurettin Kaya görevlerinden alındı.

Ayrıca Dışişleri Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürü Ahmet Mustafa Geden ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Eskişehir İl Müdürü Alper Sezer de görevden alındı.

Resmi Gazete'deki atamalar hakkındaki Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararda; görevden alınan Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen yerine Servet Canlı, yine görevden alınan Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürü Kasım Barman yerine ise Selahattin Yazar'ın ataması gerçekleştirildi.

Tüm atama ve görevden almalara ilişkin karara ulaşmak için tıklayabilirsiniz.


Haber Kaynak : İGFA

Gümüşhane Belediye Başkanı'nın Yoğun Günü: Ziyaretler ve Törenler

Gümüşhane Belediyesi, Ramazan Ayı Öncesi Sosyal Destek Hazırlıklarına Başladı

MHP Gümüşhane İl Başkanlığı'nın 'Terörsüz Türkiye' Programı Gerçekleştirildi

Gümüşhane Belediye Başkanı, Yoğun Programı Kapsamında İş Yeri Açılışına Katıldı

Levent Yüksel’in '30. Yıl Senfonik' İstanbul konseri kapalı gişe

Berkay'dan sahnedeyken duygusal veda

Türkiye sulak alanlar için kritik eşikte

Kepez'de 140 Okulda Göz Taraması Yapıldı, 3 Bin Öğrenciye Gözlük Desteği

Kepez'de Sömestir Festivali Renkli Etkinliklerle Devam Ediyor

Kepez'de Sokak Hayvanları İçin Hayırsever Desteğiyle Yeni Kulübeler

Keçiören'de 'Masal Dünyası' Çocuk Oyunu Yoğun İlgi Gördü

Kayseri Büyükşehir'den bilimsel makalelere destek

Bilecik ve Alaşehir Adalet Binaları İçin İhale Tarihi Belli Oldu

Adalet Bakanı Tunç, Bartın'da Ev Sahibi Türkiye Kura Töreni'nde Konuştu

Bakan Tunç: Çocuk Suçlarında Yasal Düzenleme İçin Komisyon Çalışmaları Bekleniyor