GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

TÜGİAD'dan Vali Şahin'e ziyaret

TÜGİAD

TÜGİAD'dan Vali Şahin'e ziyaret

TÜGİAD Ankara Şubesi, Ankara Valisi Vasip Şahin’i ziyaret etti. Ankara için potansiyel iş alanları ve projelerin görüşüldüğü ziyarette, Başkent’te genç iş insanları tarafından açılabilecek okullar ve eğitim fırsatları detaylı olarak görüşüldü.

ANKARA (İGFA) - Başkentin köklü kuruluşlarından TÜGİAD’ın, Ankara Valisi Vasip Şahin’e yaptığı ziyarette önemli konu başlıkları masaya yatırıldı.

Ankara için geliştirilebilecek potansiyel iş alanlarının ve projelerin görüşüldüğü ziyarette, Başkent’te genç iş insanları tarafından açılabilecek okullar ve yaratılabilecek eğitim fırsatları detaylı olarak görüşüldü.

TÜGİAD Ankara bünyesinde yürütülen çalışmalardan bahseden TÜGİAD Ankara Başkanı Zafer Yıldırım, üyelerin iş anlamında Başkentte yürütebileceği projelerden bahsetti. TÜGİAD olarak, Ankara için geliştirilen projelerde büyük ölçekli katılımlarının olduğunu belirten Yıldırım, ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

TÜGİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyeleri Filiz Erol, Hakan Metin, Egemen Ünal ve Oğuz Ayrancıoğlu’nun da Ankara için yapılabilecek projelerle ilgili konuştuğu görüşmede Ankara Valisi Vasip Şahin, iş insanlarından eğitim alanında desteklerini esirgememelerini rica etti. Her bir iş insanının bir okul ile Başkent’e destek olabileceğini ifade eden Vasip Şahin, TÜGİAD’ın da bir okul ile ismini yaşatabileceğini söyledi. 


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: tügiad'dan vali şahin'e ziyaret

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu görevden uzaklaştırıldı

Adnan Menderes ve dava arkadaşları mezarları başında anıldı

Yandex, kontrolsüz yaya geçitleri için sürücüleri uyaracak

Antep işi nakışı UNESCO yolunda

MEB'den liseler arası aşçılık yarışması

Reklamcılıkta 2030 vizyonu... Dijital artık yan mecra değil, omurga

İstanbul Yeşilköy Pazarı’nda elektrik sorunu tarihe karıştı

Salomon Cappadocia Ultra Trail 12. Kez Kapadokya’da... Binlerce sporcu dünya mirasında koşacak!

Tamer Karadağlı’dan Gaziantep Şehir Tiyatrosu’na ziyaret

Dış ticarette 32 il 1 milyar doları aştı!

Konya Karatay Belediyespor yeni sezona hazır

Genç lojistikçiler 23 Ekim’de İstanbul’da yarışacak

İstanbul Beylikdüzü 'engelsiz iletişim'den yana

Bursalı yerel zincirler Perakende Zirvesi'ne akın etti

Arjantin Başkonsolosu Vivas’tan İzmir'e ziyaret