TÜMSİAD Söyleşileri'nin konuğu Memduh Büyükkılıç

TÜMSİAD Söyleşileri

TÜMSİAD Söyleşileri'nin konuğu Memduh Büyükkılıç

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 2’nci Geleneksel TÜMSİAD Söyleşileri programına katıldı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Kayseri Şubesi’nin geleneksel olarak düzenlediği TÜMSİAD Söyleşileri programına katılarak, genç sanayici ve iş adamları ile sohbet etti. 

Bu güzel söyleşi nedeniyle TÜMSİAD Şube Başkanı Osman Atıcı ve üyelerine teşekkür eden Başkan Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak 30 büyükşehir arasında yatırıma en çok pay ayıran belediye olduklarını, bu nedenle bereketi yaşadıklarını söyledi.

“BİRLİĞİ, BERABERLİĞİ BEREKET OLARAK GÖRÜYORUM”

Büyükkılıç, Ağustos ayında 1 milyar TL’lik ek bütçe yapacaklarını da vurgulayarak, “Çok şükür israfa fırsat vermez, kaynaklarınızı verimli olarak hayata geçirme yönünde irade gösterirseniz, Mevla’m en güzel şekilde bereketlendiriyor. Birliği, beraberliği bereket olarak görüyorum. 16 ilçe belediye başkanımızı bağrıma basıyorum, onları ayrıştırmıyorum, ilçeden ilçeye koşuyor, onların yatırımlarına destek oluyoruz” dedi.

KAYSERİ MODELİ BELEDİYECİLİK

Başkan Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz’un “Siz artık çok şeyi aşmışsınız, rahatlıkla hissediliyor. İstanbul’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı belediyecilik kültürünün bir sonraki adımının Kayseri modeli belediyecilik olduğunun herkes farkında” sözlerini de hatırlatarak, “Çok şükür iyi bir noktadayız. Çok daha fazlasını yapmak için irade göstermeliyiz ve daha fazlasını mutlaka hayata geçirmeliyiz” diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç, söyleşi kapsamında genç sanayici ve iş adamlarının sorularını da cevapladı.


Haber Kaynak : İGFA

7 bin 875 dağıtım çalışanı Migros'un kadrosunda

Megastar’ın sahnesinden Süperstar geçti

Yeşilyurt'ta Diyarbakırlılar Taziye Evi Hizmete Açıldı

Çorum Mecitözü’ne 280 milyonluk dev kültür yatırımı... Çorum Hitit Kültür Merkezi açıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik Belediye Başkanı Cin'i Kabul Etti

Bursa Kuzey Gişeleri’nde tehlikeli manevra!

Ticaret'ten zehir sevkiyatına geçit yok!

Azm-i Milli Müzesi, Avrupa Endüstriyel Miras Rotası'na Dahil Oldu

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Inter Academy Türkiye'yi Ziyaret Etti

Kartal Kavşağı Projesi İçin 20 Milyon TL Üzerinde Altyapı Çalışması

Van Büyükşehir Belediyesi, Araç Filosu Bakımını Kendi İmkanlarıyla Yürütüyor

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, MSK'nın Galibiyetinde Tribünde Yerini Aldı

Van Büyükşehir Belediyespor Taekwondo Sporcuları Kuşak Sınavında Başarılı Oldu

Mersin'de Yoğun Yağış Sonrası Temizlik ve Tahliye Çalışmaları Sürüyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Ara Tatilde Öğrenciler İçin Etkinlik Düzenledi