Tunceli Hozat 'Abluka'sında teröre büyük darbe

Tunceli Hozat

Tunceli Hozat 'Abluka'sında teröre büyük darbe

İçişleri Bakanlığı'nın sürdürdüğü Eren Abluka-7 Operasyonu kapsamında PKK terör örgütüne büyük darbe vuruldu.

ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanlığı'nca başlatılan Eren Abluka-7 kapsamında PKK terör örgütüne yönelik operasyonlar halkın da desteğiyle inançlı ve kararlı bir şekilde sürüyor.

Tunceli’de Eren Abluka-7 operasyonları kapsamında, örgütün deposu bulundu, çok sayıda silah mühimmatı ve 5 tonun üzerinde gıda ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

Bakanlıktan alınan bilgiye göre Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı koordinesinde, Tunceli İl Jandarma Komutanlığınca, yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Tunceli-Hozat ilçesi Aliboğazı bölgesinde, 26 Mayıs 2022 tarihinde icra edilen operasyonda, tespit edilen sığınak içerisinde; 40 adet 7,62x39 mm çapında Kaleşnikof Piyade Tüfeği mühimmatı,  2 adet Kaleşnikof Şarjörü, 72 adet mutfak tüpü, 210 lt mazot, 160 lt benzin, 200 adet pil, 6 adet kuzine sobası, 28 takım leşker kıyafeti, 200 metre leşker kumaşı, 10 adet uyku tulumu, 200 adet battaniye ile 5 tonun üzerinde muhtelif gıda, yaşam malzemesi ile giyim, tıbbi ve inşaat malzemesi ele geçirildi.


Haber Kaynak : İGFA

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kabine sonrası önemli açıklamalar... Devlet aklıyla güçlü gelecek

Erkan Açıngül'den şiir ve müzik harmanı

Bayram boyunca 22 milyon fal yorumlandı

Boğaz geçiş ücretlerine ayar!

'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli' etkinliğine İstanbul’dan açılış

Aile Hekimleri İstanbul'da eylemde... Eziyet Yönetmeliği geri çekilsin!

Bel sağlığını korumak için bunlara dikkat!

İstanbul Beylikdüzü’nde babalar günü’ne özel etkinlikler

Bakırköy Kent Lokantası’nda Zeyrek için hayır yemeği

TEMA: Toprağı iyileştirmek, geleceği korumaktır

18 ilde 38 DEAŞ'lı yakalandı!

Kiraz Festivali Gülben Ergen’le final yaptı

Ziynet Sali’den 25. yıl sürprizi: “Bir Garip Olur İçim” yayında!

HPV virüsüne karşı doğru bilinen yanlışlar

Cazın yıldızları Boğaz’da parladı