Türkçe ve Dil Eğitimi'nde iyi uygulamalara başvurular uzatıldı

Türkçe ve Dil Eğitimi

Türkçe ve Dil Eğitimi'nde iyi uygulamalara başvurular uzatıldı

"Türkçe ve Dil Eğitiminde İyi Uygulamalar Konferansı"nın 19 Şubat 2024 itibarıyla başlayan başvuru süresi, yoğun talep üzerine 18 Mart 2024'e kadar uzatıldı.

ANKARA (İGFA) - Yurt içinde ve yurt dışında çalışmalar yapan kurum ve kuruluşlar, akademisyenler ve Millî Eğitim Bakanlığının ilgili birimleri ile öğretmenlerin yer alacağı konferansın 19 Şubat 2024'te başlayan başvuruları, yoğun talep nedeniyle 18 Mart 2024'e kadar uzatıldı.

Konferansla dil öğrenimi sürecinin zenginleştirilmesi, Türkçe ve dil eğitiminde çağı yakalayan, teknolojik gelişmelerden faydalanan, yeni fikirler üreten öğretmenler ve akademisyenlerin çalışmalarının duyurulması ve eğitim sistemimizdeki iyi örneklerin yaygınlaştırılması amaçlanıyor.

"Türkçe ve Dil Eğitiminde İyi Uygulamalar Konferansı" 22-24 Mayıs'ta Ankara'daki ilk muallim mektebi olan Gazi Üniversitesi Mimar Kemaleddin Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Konferansa yönelik başvuru kılavuzuna ulaşmak için tıklayabilirsiniz.


Haber Kaynak : İGFA

Kayseri'de 1 Mayıs Coşkusu: İşçiler Taleplerini Meydanda Dile Getirdi

İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs bilançosu! 384 gözaltı!

Anne bebek bağı bebeğin dünyasını şekillendiriyor

Süper Loto’nun süper ikramiyesi rekor kırıyor!

Sağlıklı uzun yaşam için bilimsel çözümler

Burak Deniz'in yeni reklam filmi nefesleri kesecek

ARNİAD’da yeni döneme güçlü başlangıç

2025 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı

Bakırköylü miniklere sağlık taraması

İstanbul Ataşehir'de Bölgesel İstihdam Ofisi açıldı

Harbiye Açık Hava'da yeni sezon başlıyor

Bursa’da Martı TAG gerilimi!

Arıkan: Deprem vergileri nereye gitti?

10 araçtan 6’sı arıza kaynaklı yolda kalıyor!

Bakırköy'de Melin Molla'dan piyano resitali