Türkiye Belediyeler Birliği'nden 'akademik' eğitim

Türkiye Belediyeler Birliği

Türkiye Belediyeler Birliği'nden 'akademik' eğitim

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından, bin 391 belediyenin personeline yönelik olarak verilen “Belediye Akademisi” eğitimleri; Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası yeniden başladı.

ANKARA (İGFA) -Türkiye Belediyeler Birliğinin koordine ettiği ve bünyesinde belediyecilik alanına ilişkin birçok disiplinde eğitimlerin yer aldığı “Belediye Akademisi” 2 aylık aranın ardından eğitimlerine yeniden başladı.

Türkiye’nin bin 391 belediyesinin personeline yönelik olarak sağlanan eğitim hizmetlerine, 6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ara verilmişti. Kısa süreli aranın ardından ilk eğitim, “Taşınır Mal Yönetimi” başlıklı interaktif ders ile gerçekleştirildi. Düzenlenen eğitimler ile belediye personellerinin mesleki formasyonlarına katkı sağlanması ve vatandaşlara nitelikli iş ve hizmet üretilmesi hedefleniyor.

NİSAN’DA 20 FARKLI BRANŞTA EĞİTİM VERİLECEK

Uzman eğitmen kadrosuyla hizmet veren Belediye Akademisinde Nisan ayı boyunca gerçekleştirilecek 20 farklı eğitim programına başvurular başladı.

Eğitimleri başarıyla tamamlayan katılımcılara E-Devlet onaylı sertifikaların verildiği Belediye Akademisi eğitimlerine egitimbasvuru.tbb.gov.tr adresinden başvuru yapılabiliyor.


Haber Kaynak : İGFA

Başakşehir'de kediye şiddet olayının şüphelisi gözaltında!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere seslendi: Büyük ve güçlü Türkiye'ye az kaldı

İstanbul-Halep uçuşları yeniden başladı

Düzce'de zincirleme trafik kazası

İstanbul'da üçlü işbirliği zirvesi başladı

Kronik ağrıya meydan okuyun! Fibromiyalji çocuklarda da sık görülüyor!

MEB ve JENDER’den mesleki eğitimde iş birliği

Mehmet Efe’nin hayali gerçek oldu: Protezle ilk maçını oynadı

Sinemaseverler için Cuma vizyonu: Vizyonda neler var?

Gülşah Alakuş, BNP Paribas Cardif Türkiye’nin yeni İnsan Kaynakları lideri oldu

İstanbul Bakırköy'de Yaz Spor Okulu’nun üçüncü dönemi başladı

Prof. Dr. Erol Özvar yeniden YÖK Başkanı ve üyesi olarak atandı

Beylikdüzü Belediyesi’nden üniversite adaylarına ücretsiz tercih desteği

Türkiye’de 70 ilde dev uyuşturucu operasyonu! 940 şüpheli yakalandı

Simge’den yeni sürpriz: 'Taksi' yayında!