Türkiye Şampiyonu Kılıç’tan Belediye Başkanı Arı’ya ziyaret

Türkiye Şampiyonu Kılıç’tan Belediye Başkanı Arı’ya ziyaret

Türkiye Şampiyonu Kılıç’tan Belediye Başkanı Arı’ya ziyaret

U-11 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası’nda 54 Kg’da Türkiye Şampiyonu olan Buğlem Kılıç, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret etti.

NEVŞEHİR (İGFA) - Belediye Başkanı Rasim Arı, geçtiğimiz günlerde Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen U-11 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası’nda 54 Kg kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan Nevşehir Belediyesi’nin lisanslı sporcusu Buğlem Kılıç ve ailesini başkanlık makamında konuk etti. Ankara’da Taha Akgül Kapalı Spor Salonunda Türkiye’nin çeşitli illerinden 482 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen şampiyonada, önemli bir başarı elde eden Kılıç’ı tebrik eden Arı, kendisine bundan sonraki spor hayatında başarılar diledi. Arı, “Buğlem’i ve onu destekleyen kıymetli ailesine, antrenörlerine, onu yüreklendiren, emek veren herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu başarıları daim olur.” dedi.

Nevşehir Belediyesi olarak, geleceğimizin teminatı olan gençlere spor yapma imkanı sağlayarak, onların sağlıklı ve mutlu bir gelecek kurmalarına katkıda bulunduklarını belirten Başkan Arı, sporun gençlerin hayatında önemli bir yer tutmasını sağlamak için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Arı, “Gençlerimizin spor yapmasını teşvik etmekle kalmıyor, aynı zamanda başarılarına da gururla şahitlik ediyoruz. Spor yoluyla elde ettikleri başarıları toplumla paylaşmak ve onları cesaretlendirmek bizim için büyük bir gurur kaynağı. Göreve geldiğimiz günden bu yana çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişimine katkı sağlayacak, başarı çıtasını artıracak olan tüm proje ve çalışmalara tam destek verdik. Bu kapsamda Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüzce çeşitli branşlarda düzenlediğimiz ücretsiz spor kurslarımız 7’den 70’e tüm halkımızın büyük beğenisini toplamakta. Kurslarımızın dışında parklarımıza yaptığımız spor aletleri, koşu yolları ve semt sahaları ile de özellikle gençlerimizin ve çocuklarımızın istedikleri spor alanında kendilerini geliştirmelerine katkı sağlıyoruz. Ayrıca spor eğitimi alan gençlerimizin yarışmalara katılmalarını teşvik ediyor, bu yolda onların yanında yer alıyoruz.” diye konuştu.

Genç sporcuya bir plaket vererek tablet hediye eden Başkan Arı, birlikte fotoğraf çektirdiği Buğlem Kılıç ve ailesi ile bir süre sohbet etti.


Haber Kaynak : İGFA

Başakşehir'de kediye şiddet olayının şüphelisi gözaltında!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere seslendi: Büyük ve güçlü Türkiye'ye az kaldı

İstanbul-Halep uçuşları yeniden başladı

Düzce'de zincirleme trafik kazası

İstanbul'da üçlü işbirliği zirvesi başladı

Kronik ağrıya meydan okuyun! Fibromiyalji çocuklarda da sık görülüyor!

MEB ve JENDER’den mesleki eğitimde iş birliği

Mehmet Efe’nin hayali gerçek oldu: Protezle ilk maçını oynadı

Sinemaseverler için Cuma vizyonu: Vizyonda neler var?

Gülşah Alakuş, BNP Paribas Cardif Türkiye’nin yeni İnsan Kaynakları lideri oldu

İstanbul Bakırköy'de Yaz Spor Okulu’nun üçüncü dönemi başladı

Prof. Dr. Erol Özvar yeniden YÖK Başkanı ve üyesi olarak atandı

Beylikdüzü Belediyesi’nden üniversite adaylarına ücretsiz tercih desteği

Türkiye’de 70 ilde dev uyuşturucu operasyonu! 940 şüpheli yakalandı

Simge’den yeni sürpriz: 'Taksi' yayında!