Uber’den taksi şoförlerine akaryakıt desteği

Uber’den taksi şoförlerine akaryakıt desteği

Uber’den taksi şoförlerine akaryakıt desteği

Uber Türkiye’de uygulamayı kullanan taksi şoförlerine özel akaryakıt desteğinde bulunma kararı aldı. Shell ile gerçekleştirilen iş birliği çerçevesinde Uber ile sık yolculuk yapan taksi şoförlerine haftada 200 TL’lik akaryakıt desteği sağlanacak.

İSTANBUL (İGFA)- İstanbul’da Uber Taksi ile hizmet veren Uber, geçtiğimiz aylarda akaryakıt fiyatlarının çok hızlı artış göstermesi sonucunda, taksi şoförlerine destek olmak için akaryakıt desteği kampanyası başlatıyor.

Kendi uygulamasını kullanan sürücülere olan desteğini her fırsatta sergileyen Uber, bu doğrultuda Shell ile birlikte özel bir proje geliştirdi. Söz konusu iş birliği çerçevesinde Uber üzerinden her hafta belli bir sayının üzerinde yolculuk yapan Uber Taksi şoförleri haftalık 200 TL’lik akaryakıt desteği alacaklar.

Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı, "Ocak 2021’de Uber’in Türkiye’de yeniden hizmete girmesiyle birlikte, Uber özellikle İstanbul’da yine çok hızlı bir büyüme gösterdi. 2021 yılında yaklaşık 25 bin taksi şoförü daha fazla kazanç elde etmek için Uber Taksi'yi kullandı ve kullanıcılar ise uygulamayı 9,2 milyon kez araç çağırmak için açtılar. 2019 yılına, yani erişim engeli öncesine göre yüzde 120'lik bir büyümeye kaydettik. Uber’in Türkiye’de toplam indirilme sayısı 5,2 milyona ulaştı. Taksi sürücüsü iş ortaklarımızın yüksek oranda artan akaryakıt giderlerine destek olmak amacıyla akaryakıt destek kampanyamızı hayata geçirdik. Uber olarak platformumuzu kullanan sürücüler ve yolcular için yeni projeler geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.


Haber Kaynak : İGFA

İstanbul Bakırköy’de engelsiz yaşam için yeni adım

İstanbul’da zehir tacirlerine darbe: 6 ilçede 11 tutuklama

Malatya Büyükşehir’den Uzunhasan’a güvenli ve modern yol

Maltepe'nin yeni binalarına estetik dokunuş

Yeşilay TEKNOFEST'te gençlerle buluşacak

Kaleseramik Vakfı Üstün Başarı Bursu başvuruları için son gün 10 Ekim

Konut satışlarında sürpriz veri yok! Satışlarda İstanbul yine birinci

Sadri Alışık Ödülleri’nde “Büyük Plan”a bir ödül daha

Eylem Erdem Uğurlu'ya 'Umut Olan Sanatçı' ödülü

1084 hâkim ve savcının görev yeri değişti!

74 ilde zehir tacirlerine darbe! 1.811 gözaltı

Düzce'de 800 bin liralık kokain ele geçirildi

Gebze’de babaya tokat atan şüpheli İstanbul’da yakalandı!

İstanbul Maltepe sonbaharı piknikle karşıladı

60 STK temsilcisi toplumsal cinsiyet eşitliği için eğitim aldı