Üç başkan görevden uzaklaştırıldı! Şişli'ye kayyum atandı!

Üç başkan görevden uzaklaştırıldı! Şişli

Üç başkan görevden uzaklaştırıldı! Şişli'ye kayyum atandı!

İçişleri Bakanlığı, yolsuzluk ve terör suçlarından hakim karşısına çıkan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beylikdüzü Belediyesi ve Şişli Belediye başkanlarının tutuklanması ardından geçici tedbirle görevlerinden uzaklaştırdı. Bakanlık, Şişli Belediyesi'ne ise Şişli Kaymakamı Cevdet Ertürkmen'i kayyum olarak atadı.

ANKARA (İGFA) -  İçişleri Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hukuka aykırı olarak kişisel verileri kaydetmek, rüşvet almak, kamu kurum ve kuruluşlarının ihalesine fesat karıştırmak, suç işlemek amacıyla örgüt kurma suçlamaları ile Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ın  irtikap ve suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olmak suçlarından dolayı tutuklanmaları ardından geçici tedbirle görevlerinden uzaklaştırıldı.

Bakanlık, ayrıca Silahlı Terör Örgütüne Yardım Etme suçundan tutuklanan Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan'ı da görevinden tedbir amaçlı uzaklaştırırken, Şişli Belediye Başkan vekili olarak yerine Şişli Kaymakamı Cevdet Erktürkmen'i görevlendirdi.


 


Haber Kaynak : İGFA

Günümüzde arkadaşlıklar çıkar üzerinden kuruluyor!

Türkiye Bankalar Birliği Lojistik Sektörü Raporu yayımladı

25.Uluslararası Frankfurt Türk Film Festivali start aldı

"İznik: Tarihin Ev Sahibi Sergileri” ziyarete açılıyor

Günümüzde arkadaşlıklar çıkar üzerinden kuruluyor

Bisiklet tutkunları, pedallarını TEGV’li çocuklara umut olmak için çevirdi

Yavru karaca korumaya alındı

Akaryakıta İran-İsrail savaşı zammı

Başkan Karalar'dan su israfı çağrısı

Yurtta bugün hava nasıl olacak?

Hataylı sörfçülere Türkiye Şampiyonası'nda 6 madalya

n11, DMSF Holding’e devredildi

Gazetecilerin ücretleri artık banka aracılığıyla ödenecek

İkinci el araç fiyatları Mayıs'ta 5 arttı... Piyasa yaz aylarında hareketlenecek

Elektrik arızalarında selektivite hayat kurtarır.... Eaton'dan dört öneri