Uçuşa elverişlilik sertifikasyonu çalışma grupları oluşturuldu

Uçuşa elverişlilik sertifikasyonu çalışma grupları oluşturuldu

Uçuşa elverişlilik sertifikasyonu çalışma grupları oluşturuldu

Türk Savunma ve Havacılık ekosisteminde tasarım ve üretim yapan firmaların Askeri Uçuşa Elverişlilik Sertifikasyonu süreçlerinde yönlendirilmesi, Millî Teknoloji Hamlesini desteklemek üzere milli yetkinlik gelişimine katkı sunulması ve Uçuşa Elverişlilik süreçlerindeki konulara ortak çözümler geliştirilmesi için Uçuşa Elverişlilik Sertifikasyon Çalışma Grupları oluşturuldu.

ANKARA (İGFA) - Savunma Sanayii Başkanlığı, uçuşa elverişlilik sertifikasyonu çalışma gruplarını belirledi.

Başkanlığın resmi internet sitesinde yer alan habere göre, bu çalışma kapsamında ilk olarak Hava Kuvvetleri Komutanlığı ile 18 enstitü ve havacılık firması temsilcilerinden oluşan 200 kişilik katılımcı ile Savunma Sanayii Başkanlığı’nda Uçuşa Elverişlilik Sertifikasyonu Çalışma Grupları Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi.

Düzenlenen bu toplantıda dört ana başlıkta oluşturulan ve tanıtımı yapılan Çalışma Gruplarının yapısı ve temel prensiplerine değinilerek beklentilere ilişkin vurgular yapıldı. 


Haber Kaynak : İGFA

Yeşilay'dan bağımlılıklarla mücadelede küresel liderlik

İstanbul Enerji AŞ geleceğe güç verdi

Ampute maçında gol düellosu

Büyükakın: Sanat ve doğa Kocaeli’nde buluşuyor

Tırnak sanatına yeni bir soluk

Bakırköy’de su baskını sorunları bir bir çözülüyor

İHS Teknoloji’den yeni nesil siber güvenlik çözümü

Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı

Aranan suçlular Türkiye'de! Yurtdışında yakalanıp Türkiye'ye getirildiler

Siber suçlarda yapay zeka ve otomasyon patlaması!

Genç hatipler hutbe okuyarak yarıştı

İTÜ Elektrikli Araç Takımı'na 'Estasyon' destek

Erdoğan: Küresel enerjinin güvenli limanıyız... Akkuyu'dan ilk elektrik yıl sonunda

Başkan Özdemir'den liselilere 'umutlarınızı bırakmayın' mesajı

İstanbul gençliği alarm veriyor!