Uludağ İçecek’in yeni CEO’su Levent Kömür oldu

Uludağ İçecek’in yeni CEO’su Levent Kömür oldu

Uludağ İçecek’in yeni CEO’su Levent Kömür oldu

113 yıllık köklü tarihi ile dikkat çeken ve sektörünün lider yerli firması Uludağ İçecek Türk A.Ş.’nin CEO’luk görevine deneyimli iş insanı Levent Kömür getirildi.

İSTANBUL (İGFA)- 1 Mart 2025 tarihi itibarıyla göreve başlayacak Kömür, Uludağ İçecek’in sürdürülebilir büyüme stratejisine önemli katkılar sağlamaya hazırlanıyor. Uludağ İçecek CEO’luğu görevini Levent Kömür’e devreden Mete Öz ise başarısında büyük pay sahibi olduğu şirkete, Yönetim Kurulu’ndaki çalışmalarıyla katkı vermeye devam edecek.
 
Uludağ İçecek üst yönetiminde gerçekleşen atamayla, şirketin yeni CEO’su Levent Kömür oldu. Geniş yelpazedeki sektörel deneyimi ve güçlü liderlik vizyonuyla tanınan Levent Kömür, yeni görevine 1 Mart 2025 tarihi itibarıyla başlıyor.
 
Uluslararası pazarlarda geniş yöneticilik deneyimine sahip Levent Kömür, 30 yılı aşkın kariyerinde tüketici ürünleri sektöründe önemli başarılara imza attı. Procter&Gamble ve Diageo gibi global şirketlerde üst düzey yönetici rollerinde bulunan Kömür, son olarak MeyIDiageo Genel Müdürü olarak görev yaptı.
 
Levent Kömür, stratejik vizyonu, inovasyon odaklı yaklaşımı ve ekip kurma becerisiyle tanınıyor. Kömür yeni görevinde, Uludağ İçecek’in sürdürülebilir büyümesini hızlandırmayı, yenilikçi ürünlerle pazardaki konumunu güçlendirmeyi ve markanın uluslararası arenadaki etkisini artırmayı hedefliyor.
 
İş hayatındaki başarılarının yanı sıra, toplumsal cinsiyet eşitliği, sosyal adalet ve sürdürülebilirlik konularındaki hassasiyetiyle de tanınan Kömür, aynı zamanda TÜSİAD yönetim kurulu yedek üyesi ve Tarım, Gıda ve Hizmetler Yuvarlak Masa başkan yardımcılığı görevini de sürdürüyor.
 
2001 yılından bu yana Uludağ İçecek’te CEO olarak görevini sürdüren Mete Öz ise Yönetim Kurulu’ndaki çalışmalarıyla Uludağ İçecek’e katkı vermeye devam edecek.


Haber Kaynak : İGFA

Gebze’de babaya tokat atan şüpheli İstanbul’da yakalandı!

İstanbul Maltepe sonbaharı piknikle karşıladı

60 STK temsilcisi toplumsal cinsiyet eşitliği için eğitim aldı

İstanbul Beylikdüzü'nden bağımlılıkla mücadelede psikolojik destek

Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Türkiye finali Bilecik’te yapıldı

15 Eylül Prostat Kanseri Farkındalık Günü: Erken teşhis hayat kurtarır

Sakarya'da Peyzaj, Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları ve Ekipmanları Fuarı sona erdi

İstanbul'da ücretsiz ulaşımda 'Yol Arkadaşım Maltepe'nin yeni durağı Gülensu oldu

Salomon How To Trail Run 10. sezonu Kınalıada’da açtı

Gümrük kapılarında uyuşturucuya dev darbe!

Keşanlı atlet Ahmet Tek’ten İstanbul’da çifte başarı

Müziğin sihirbazları Ziynet Sali için İstanbul’da

Siber suçlarla mücadelede 364 şüpheli yakalandı

12 Dev Adam Avrupa ikincisi oldu! Tebrikler peş peşe geldi

Üçüncü cips fabrikasını Bursa'da kurdu