Ünlü şeflerden Kızılay'ın kurban kampanyasına destek

Ünlü şeflerden Kızılay

Ünlü şeflerden Kızılay'ın kurban kampanyasına destek

Türk Kızılay’ın “Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye” kampanyasına ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Utkan Yalçınkaya’dan anlamlı bağış.

İSTANBUL (İGFA) - Türk Kızılay’ın 2025 Kurban Bayramı vekaletle kurban kesim kampanyasına ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, oğlu Utkan Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu kurban bağışlarıyla destek verdi.

Mehmet ve Utkan Yalçınkaya’nın vekaletleri, Ankara’da Türk Kızılay İletişim ve Bağış Yönetimi Genel Müdürü Murat Solak tarafından kabul edildi.

Mehmet Yalçınkaya, “Kızılay’a yapılan yardımlar her zaman yerine ulaşır. ‘Herkes gider, Kızılay kalır’ diyerek kurban bağışımı Kızılay’a yaptım” dedi.

Somer Sivrioğlu’nun vekaleti ise Kızılay Bodrum Şube Başkanı Sait Güllüoğlu tarafından teslim alındı. Sivrioğlu, “Bu yıl kurbanımı Kızılay’a bağışlıyorum, siz de destek olabilirsiniz” çağrısında bulundu.

Hatırlanacağı gibi Kızılay, 2025 için yurt içi kurban hisse bedelini 13 bin 250 TL, yurt dışı 5 bin 250 TL olarak belirlemişti.

Bağışlar, www.kizilay.org.tr, Kızılay Mobil Uygulaması, banka hesapları, EFT/havale, 168 çağrı hattı ve Kızılay şubeleri üzerinden yapılabildiği gibi, 2 ila 4 taksit imkanı sunuluyor.


Haber Kaynak : İGFA

Kaybis 2025 Sezonu Rekorlarla Tamamlandı: Kullanıcılar Dünyanın Çevresini 108 Kez Turladı

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde Birimler Arası Futbol Turnuvası Başladı

Kahramanmaraş'ta Oğuz Atay'ın Edebiyat Dünyası Konuşulacak

Kahramanmaraş'ta Sosyal Dayanışma İçin İş Birliği Protokolü İmzalandı

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Mutlu Mahallesi'nde İncelemelerde Bulundu

ASKİ, Çamlıdere Barajı'nda Yüzer Pompa Sistemini Devreye Alıyor

Kayseri'de Kamu Binası Çevresi İçin Kapsamlı Çevre Düzenlemesi Başlatıldı

Samsun'da Gri Su Projesiyle Yıllık 50 Bin Ton Su Tasarrufu Hedefleniyor

İslam Hukuku ve Siyaset Felsefesi Tarihsel Bağlamda Ele Alındı

KMBB Cep Trafik Uygulaması ile Anlık Yol Bilgileri

Mersin Kan Portakalı Coğrafi İşaret Tescili Aldı

Kaynarca'da asfalt sezonu tamamlandı: 31 kilometre yol yenilendi

Van Büyükşehir Belediyesi, Gençlere Yönelik Yapay Zeka Eğitimi Başlatıyor

Diyarbakır'da Öğrencilere Çevre ve Sıfır Atık Eğitimi Veriliyor

Toroslar'da Anne Projesi Kapsamında Eş Zamanlı Eğitimler Düzenlendi