Volkan Konak'ın ismi Beylikdüzü'nde yaşayacak

Volkan Konak

Volkan Konak'ın ismi Beylikdüzü'nde yaşayacak

İstanbul Beylikdüzü Belediye Meclisi, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden sanatçı Volkan Konak’ın isminin ilçede yaşatılması amacıyla Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası Etkinlik Merkezi ve Müzik Akademisi’nin adını, 'Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası Volkan Konak Etkinlik Merkezi ve Müzik Akademisi' olarak değiştirme kararı aldı.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul'da Beylikdüzü Belediye Meclisi Nisan ayı meclis toplantısınınikinci birleşim birinci oturumu Beylikdüzü Belediyesi Meclis 1.Başkan Vekili Serdal Mumcu yönetiminde yapıldı.

Meclis toplantısında, Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi’nde bulunan Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası Etkinlik Merkezi ve Müzik Akademisi’nin isminin, ‘Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası Volkan Konak Etkinlik Merkezi ve Müzik Akademisi’ olarak değiştirilmesi, oy birliğiyle kabul edildi.

Karar sonrası konuşan Başkanvekili Serdal Mumcu, “Volkan Konak’ın isminin yaşatılması seçilmiş Belediye Başkanımız Mehmet Murat Çalık’ın bir gönül borcuydu ve bizlerden bir ricasıydı. Volkan Konak bu ülkenin yetiştirdiği nadir ve vatansever sanatçılardan biriydi. Doğru bir iş yaptığımızı düşünüyorum ve sayın başkanımız adına hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

BGSO ETKİNLİK MERKEZİ VE MÜZİK AKADEMİSİ

Türkiye’de bir ilçe belediyesi tarafından kurulan ilk Gençlik Senfoni Orkestrası’na ev sahipliği yapan merkez, 2022 yılında hizmete açıldı. Müzik alanında yetenekli gençlere destek olmak amacıyla hayata geçirilen BGSO Etkinlik Merkezi ve Müzik Akademisi, 150 metrekarelik kapalı alanı, sahnesi, hazırlık odası ve açık hava etkinlik alanıyla genç müzisyenlere çalışma ve üretme imkanı sunuyor. 


Haber Kaynak : İGFA

Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya: ''İstanbul Merkezli 6 İlde Yapılan Operasyonda 900 Milyon TL’lik İşlem Hacmi Olan 12 Şüpheli Yakalandı''

Kentlerin ortak buluşma noktası MARUF sona erdi

Yenişehir’de 18 kilometrelik 16 cadde ve bulvar asfaltlanarak yenilendi

İçişleri Bakanı Yerlikaya’dan Başkan Büyükkılıç’a ‘Örnek Belediyecilik’ Övgüsü

Rıfat Ilgaz’ın yakınları Nilüfer’de anılarını paylaştı

Fahiş kira artışına karşılık TOKİ’den hamle

-BOZÜYÜK BELEDİYE MECLİSİ EKİM(2025) AYI TOPLANTISI YAPILDI

Büyükşehir Zabıta, Eylül Ayında 272 Denetim Gerçekleştirdi

Mehmet Akif’te Altyapının Ardından Yol Onarımları Başladı

Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya: ''30 İlde FETÖ Operasyonları: 91 Şüpheli Yakalandı, 64'ü Tutuklandı''

Başkan Seçer, TBB Heyetiyle Birlikte Japonya’da İncelemelerde Bulundu

YERYÜZÜ EKOLOJİ OKULU EKİM ATÖLYELERİ BAŞLIYOR

Başkan Çavuşoğlu minibüs şoförleriyle buluştu

KARAKÖPRÜ BELEDİYESİNDEN PRESTİJ SOKAK ÇALIŞMALARI

“Serhat’ta İz Bırakanlar İş Zirvesi” Programı