Yatırımcıların gözü İzmir'in kuzeyinde

Yatırımcıların gözü İzmir

Yatırımcıların gözü İzmir'in kuzeyinde

İzmir'in kuzey taraflarında daha çok arsa alternatifi bulunması nedeniyle inşaat sektörünün de Çiğli, Menemen aksında yoğunlaştı.

İZMİR (İGFA) - İzmir'de inşaat sektörünün kentin kuzey aksına yöneldiğini belirten 444Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Kurucularından Genel Müdür Bora Arslan, bölgenin ulaşım olanakları ve depreme dayanıklı zeminiyle tercih edildiğini söyledi.

İnşaat sektörünün Çiğli, Menemen aksında yoğunlaştığını dile getiren Bora Arslan, bölgedeki konut fiyatlarında son 2 yıl içinde yüzde 200'ün üstünde artış olduğunu ifade etti.

Hem konut hem de ticari alanlara yönelik profesyonel çözümler sunduklarını anlatan Arslan, “İzmir'in kuzeyi özellikle de Çiğli aksı kentin genişleyebileceği nadir yerlerden biri haline geldi. Bunda Çevre Yolu, İzban ve tramvay hattının da bölgede bulunmasının rolü büyük. Depreme dayanıklı zemine sahip olmasının yanında hem sanayi bölgelerine hem de eğitim kurumlarına yakınlığı da diğer bir tercih sebebi. Bölge hem İzmir içinden hem de İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerden yatırımcıların ilgisini görmeye devam ediyor” diye konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

'Narkokapan-Adana 2'de 130 torbacı yakalandı!

Yaz tatilinin gizli tehlikesi: Yüzücü kulağı!

E-Posta pazarlaması 22 milyar dolara ulaşacak

Harita Mühendisi Halil Gök, 20 yıldır cebinde çiçekle çevreyi güzelleştiriyor... 365 gün cebinde çiçek taşıyor

Ticaret'ten uluslararası 3 gözetim şirketine faaliyet yasağı!

Şile Belediye Başkanı görevden uzaklaştırıldı

Paribu Harbiye Açıkhava Konserleri Dedublüman ile başladı

10 ilde 5 organize suç örgütüne 74 gözaltı!

İstanbul Şile 'Milli Birlik' kortejinde buluştu

Tekirdağ Şarköy ve Çanakkale Ayvacık’ta yangınlara müdahale sürüyor

"En Uzun Gece" destanına ilk temsil

Seks bağımlılığı, tedavi edilmesi gereken ciddi sorun

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz, milletin şanlı destanıdır

İstanbul'da başlamadığı iddia edilen projede yüzde 14 ilerleme var

Üsküdar Üniversitesi, ilk hekimlerini gururla uğurladı