Yeni Bir Dünyayı Hayal Edenler sergide buluşuyor

Yeni Bir Dünyayı Hayal Edenler sergide buluşuyor

Yeni Bir Dünyayı Hayal Edenler sergide buluşuyor

İnsan, doğa, göç, doğal afet ve iklim sorunlarına sanatın gücüyle toplumsal farkındalık oluşturmayı hedefleyen “Yeni Bir Dünyayı Hayal Edenler" adlı sergi; Kalyon Kültür Nişantaşı Taş Konak’ta sanatseverlerle buluşuyor.

İSTANBUL (İGFA) - Kalyon Kültür, yaz sezonunu “Yeni Bir Dünyayı Hayal Edenler” isimli sergiyle açtı. İyilik İçin Sanat Derneği iş birliğiyle hayata geçirilen sergi, iklim değişikliğinden çevre sorunlarına, depremden salgın hastalıklara toplumda büyük yıkıma neden olan unsurların kişisel belleklerde yarattığı izdüşümlere odaklanıyor.

Bağımsız 23 sanatçının farklı zamanlarda ürettikleri 47 eserin yer aldığı “Yeni Bir Dünyayı Hayal Edenler” sergisi, 2 Eylül tarihine kadar Nişantaşı Taş Konak’ta ücretsiz olarak ziyaret edilebiliyor.  Kalyon Kültür, bugünün kültürel üretimini desteklemek ve sanatseverlerle buluşturmak amacıyla sanatın tüm disiplinlerine, restore ettiği Taş Konak’ta üç yıldır ev sahipliği yapıyor.  Aynı zamanda Şair İhsan Raif’in büyüdüğü ev olan mekân, tarihi boyunca sanatçıların buluşma adresi olarak da biliniyor.


Haber Kaynak : İGFA

PTT'den 'Ahilik Geleneği' konulu anma pulu ve ilkgün zarfı

Yol Bisikleti Milli Takımı'nın 'Dünya' heyecanı

'Doğanın Ruhu'nda finale kalan projeler belli oldu

Zümra Rezzan Dünya Şampiyonası yolunda

Boğaziçi'ndenTEKNOFEST 2025’te büyük başarı

İstanbul Bakırköylü kadınlar güne sportif başlıyor

Azerbaycan'da Bakü Türk Anadolu Lisesi törenle açıldı

Ahilik kültürü İstanbul Beylikdüzü'nde yaşatıldı

Milletvekili Özdemir öğrencilerin aç okula gitmesini TBMM'ye taşıdı

İstanbul Emniyeti'nden suç çetelerine darbe

KAPSÜL’den TEKNOFEST’te 18 ödüllük başarı

TÜMKAD'dan yeni döneme merhaba

Bursa ve Rheinland-Pfalz yeni işbirliklerine kapı araladı

İstanbul Maltepe’de Kent Arkeolojisi masaya yatırıldı

Elif Buse Doğan, başarısını ekrana taşıdı!