Yerli ve Milli Parti: Er geç iktidarız ama çok geç değil!

Yerli ve Milli Parti: Er geç iktidarız ama çok geç değil!

Yerli ve Milli Parti: Er geç iktidarız ama çok geç değil!

Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, yerel seçim sonuçlarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, seçimlerin bir dönüşüm ve uyanışın habercisi olduğunu kaydett.

ANKARA (İGFA) - Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, "Yerli ve Milli Parti, Er Geç iktidar olacak. Ama Çok Geç Değil!!" diyerek, Türkiye siyasetinde dengeleri değiştirecek bir iddiayı ortaya koydu.

Genel Başkan Mutlu, seçimin iktidara gereken dersi vermek için bir fırsat olduğunu belirterek, "Aynı zamanda, değişime ayak uyduran CHP'ye verilen bir şanstır. İstikrarsızlık abidesi olarak görülen İyi Parti'yi ve diğer partileri politik sahneden silmek için bir vesiledir" diye konuştu.

Genel Başkan Mutlu, Yerli ve Milli Parti'nin önünün açık olduğuna ve ilk genel seçimlerde tüm oyları toplayacaklarına olan inancını dile getirerek, "Genç liderimiz ve dinamik kadromuzla kuruluşumuzu tamamladık. Yeni ve diri bir 3. parti olarak ilk genel seçimde tüm oyları toplayacağımızdan eminiz. Çünkü bizim gücümüz, sadece Allah’ımıza ve milletimize dayanmaktadır. Vatanımıza, bayrağımıza, anayasanın ilk dört maddesine ve Atatürk ilkelerine olan bağlılığımız bizim için kutsal değerlerdir" diye konuştu.

"Yerli ve Milli Parti olarak Türkiye'nin dört bir yanında sesimizi duyurmaya devam edeceğiz ve 'Bekle bizi Türkiye' diyoruz. Bu seçim, gelecekte kazanacağımız çok daha büyük zaferlerin ilk adımıdır," diyen Mutlu, partinin ve üyelerinin vatansever mücadelesine vurgu yaptı. Yerli ve Milli Parti, tüm Türkiye'yi kapsayacak bir iktidar yolunda ilerlerken, Teoman Mutlu'nun liderliğinde, ülkenin demokratik ve milli değerlere olan inancını pekiştirecek adımlar atmaya devam edeceğini belirtti.


Haber Kaynak : İGFA

Türkiye'de organ nakli bekleyen hasta sayısı alarm veriyor

İBB’den İstanbul’un manevi mirasına büyük hizmet

İletişim Başkanı Duran, Gazze’de görev yapan gazetecilerle buluştu

MSK basketbol akademi lansmanı gerçekleşti

Eylül'de İhracat Tarihi Rekor Kırdı, Turizm Geliri Arttı

Türkiye'nin E-İhracatında Küresel İş Birlikleri Genişliyor

Salomon Cappadocia Ultra Trail Eurosport’ta!

Adalet Bakanı Tunç, Adıyaman'da Adalet Sarayı Açılışında Deprem ve Terörle Mücadeleyi Değerlendirdi

Kayseri Kalesi'nde LED Aydınlatma ve Bakım Çalışması Tamamlandı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ekinözü'ne 50 Milyon TL'lik Yol Yatırımı Yapıyor

Mersin'de Halk Kart Ekim Desteği Hesaplara Aktarıldı

Yerlikaya: Trafikte Yol Kesenlere 180 Bin Lira Ceza Geliyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Yetim Aileleri ve İhtiyaç Sahiplerini Evlerinde Ziyaret Etti

Tunceli'de Çocuklar İçin Akıl ve Zekâ Oyunları Kursu Açıldı

Nilüfer'de Jandarma Komutanı'ndan Belediye Başkanı'na İade-i Ziyaret