Yerlikaya ve Özhaseki kıyı şeridindeki illerin valileri ile buluştu

Yerlikaya ve Özhaseki kıyı şeridindeki illerin valileri ile buluştu

Yerlikaya ve Özhaseki kıyı şeridindeki illerin valileri ile buluştu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin de katıldığı toplantıda Hatay’dan Artvin’e kadar kıyı şeridinde bulunan illerin valileri ile bir araya geldi.

ANKARA (İGFA) - Video konferans yöntemi ile gerçekleştirilen programa İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcıları Refik Tuzcuoğlu ve Fatma Varank ile birlikte Adana Valisi Yavuz Selim Köşker, Antalya Valisi Hulusi Şahin, Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Aydın Valisi Yakup Canbolat, Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Bartın Vali Vekili Hasan Hüseyin Uzan, Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Düzce Valisi Selçuk Aslan, Edirne Valisi Yunus Sezer, Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Hatay Valisi Mustafa Masatlı, İstanbul Valisi Davut Gül, İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Kırklareli Valisi Birol Ekici, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Muğla Valisi İdris Akbıyık, Ordu Valisi Muammer Erol, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, Samsun Valisi Orhan Tavlı, Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ile iki bakanlığın bürokratları ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürleri katıldı.


Toplantıda plaj, sahil ve denizlerin üstündeki kaçak, işgalci yapıların kaldırılması ve vatandaşların denizlere daha rahat ulaşmaları için hayata geçirilen “Denizler Halkındır” projesine ilişkin illere gönderilen yönetmelik hususunda katılımcılara bilgiler verildi.


Haber Kaynak : İGFA

Dulkadiroğlu'nda Hacı Osman Uğur Camii Hizmete Açıldı

Adalet Bakanı Tunç, Deprem Bölgesindeki Hukuki Süreçleri Değerlendirdi

Kahramanmaraş'ta 18 Ayda 8 Milyar TL'lik Yatırım Gerçekleştirildi

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Mustafakemalpaşa Mahallesi'ndeki Çalışmaları Yerinde İnceledi

Eskişehir'de Hayvan Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanı İnşaatı Hızla İlerliyor

Kayseri'de 29 Ekim Katlı Kavşağı hizmete açıldı

Konya ve Şiyan Belediye Başkanları Kardeş Şehir İlişkilerini Görüştü

Cumhuriyetin 102. Yılı Hamamözü'nde Coşkuyla Kutlandı

Şehit Burak Aydoğan Caddesi Tramvay Çalışmaları Sonrası Trafiğe Açıldı

Çanakkale'de Kasım Ayında Kültür Sanat Etkinlikleri Başlıyor

Şanlıurfa'da 3. İyi Pamuk Tarla Günü Etkinliği Gerçekleştirildi

Patnos'ta Ağaçlandırma Çalışmaları Devam Ediyor

Antalya'da otogarda usulsüz hayvan ve balık taşımacılığına operasyon

Altın Portakal'da Şerif Gören anıldı, sinema sektörü masaya yatırıldı

ÇOMÜ'de Öğrencilere Sıcak Çorba İkramı Başlıyor