Yeşilay 'Bağımsızlık Seferberliği'ne hazır

Yeşilay

Yeşilay 'Bağımsızlık Seferberliği'ne hazır

Yeşilay, Bağımsızlık Liderleri Kampında 120 Yeşilay Şube Başkanıyla bir araya gelerek büyük buluşmaya imza attı. İstanbul’da düzenlenen kampta Şube Başkanlarına, Yeşilay’ın İçişleri Bakanlığı ile birlikte başlatacağı 'Bağımsızlık Seferberliği'nde, izlenecek strateji ve yol haritası anlatıldı.

İSTANBUL (İGFA) -  Türkiye’nin dört bir yanından gelenBağımsızlık Liderleri kampta, Yeşilay’ın köklü ve yenilikçi stratejilerini ve Bağımsızlık Seferberliği çalışmasının tüm detaylarını bizzat Başkan Dinç’in ağzından dinleme fırsatı buldu.

Bağımsızlık Liderleri Kampının açılışında konuşan Dinç,bağımlılıkla mücadelenin başarısının güçlü bir ekip çalışmasına bağlı olduğunun altını çizdi.

Doç. Dr. Mehmet Dinç ilgiyle karşılanan konuşmasında, “Hepimiz biliyoruz ki bağımlılık, sadece bireyi değil, tüm toplumu etkileyen ciddi bir sorun. Bu sorunun üstesinden gelmek için güçlü bir ekip çalışmasına ihtiyacımız var. Bu kapsamda, şube başkanlarımızın bilgi ve becerilerini sürekli geliştirerek daha etkili bir mücadele yürütme hedefindeyiz. Çünkü biliyoruz ki, şube başkanlarımız sahada en önemli temsilcilerimiz. Onların bilgi ve donanımı, mücadelemizin başarısı için kritik öneme sahip.” diye konuştu.

İki gün süren ve büyük bir heyecanla takip edilen Bağımsızlık Liderleri Kampının ilk gününde, Yeşilay Genel Başkan Yardımcısı Sümeyye Ceylanda bağımsızlık mücadelesinde seferberlik ruhunu anlatan bir sunum yaptı. Şube Başkanları tarafından dikkatle izlenen sunumunda Ceylan, bağımlılıklarla mücadelede yeni stratejiler doğrultusunda Bağımsızlık Seferberliği kampanyası hakkında katılımcılara detaylı bilgi verirken, onların bu mücadeledeki üstün rollerinin önemini vurguladı.

Türkiye’nin 120 noktasından gelen şube başkanlarıyla gerçekleştirilen Bağımsızlık Liderleri Kampında, Yeşilay Eğitim Birimi Direktörlüğü tarafından verilen eğitimlerde,bağımlılıklarla etkin mücadelede gereklikurumsal iletişim, kaynak geliştirme stratejileri,etkili iletişim teknikleri ve beden dili gibi başlıklar üzerinde duruldu.


Haber Kaynak : İGFA

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Inter Academy Türkiye'yi Ziyaret Etti

Kartal Kavşağı Projesi İçin 20 Milyon TL Üzerinde Altyapı Çalışması

Van Büyükşehir Belediyesi, Araç Filosu Bakımını Kendi İmkanlarıyla Yürütüyor

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, MSK'nın Galibiyetinde Tribünde Yerini Aldı

Van Büyükşehir Belediyespor Taekwondo Sporcuları Kuşak Sınavında Başarılı Oldu

Mersin'de Yoğun Yağış Sonrası Temizlik ve Tahliye Çalışmaları Sürüyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Ara Tatilde Öğrenciler İçin Etkinlik Düzenledi

KAYMEK, Yarıyıl Tatilinde Öğrencilere Ücretsiz Tiyatro Etkinliği Düzenledi

Türkiye–Bulgaristan ticaretinde yeni hedef: 10 milyar Euro

Kayseri'de İlk Mobilya Fuarı Açıldı

Erciyes Kayak Merkezi'nin Potansiyeli Seyahat Acentelerine Anlatıldı

Kayseri'de Diş Hastanesi Ek Binasına 4 Bin Kitap Kütüphanesi

İETT'den kalp sağlığı farkındalık çalışması

Maltepe Belediye Tiyatrosu 17. yılını “Hamlet” ile kutladı

İBB ÜST ÜSTE ÜÇÜNCÜ KEZ CDP “A LİSTESİ”NDE