YRP İstanbul'dan 'Narin' tepkisi! Masumları öldürenler idam edilsin

YRP İstanbul

YRP İstanbul'dan 'Narin' tepkisi! Masumları öldürenler idam edilsin

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin'in ölüm haberi tüm Türkiye de her kesimden büyük üzüntü yarattı. Narin’in öldürülmesine tepki gösteren Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Şahin İnan, "Masum insanları öldürenler idam edilsin" dedi.

İSTANBUL (İGFA)-  Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin'in ölüm haberi tüm Türkiye de her kesimden büyük üzüntü yarattı.

Narin’in öldürülmesine tepki gösteren Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı ünlü sanatçı Şahin İnan, ‘Masum insanların öldürülmesi barbarlıktır. Bu katil veya katillerin biran önce bulunup idam edilmesi lazım’dedi.

Savunmasız küçük bir kızın vahşice öldürülmesinin kendisini derinden üzdüğünü dile getiren İnan, çocuk istismarcıları ve katillerinin idam ile cezalandırılması gerektiğini söyledi.

"Bu ne ilk ne de son olacak, Türkiye’de çocuk ve kadın cinayetlerine artık dur denilmeli" diyen Şahin İnan, "İktidara gelmemiz halinde ilk ele alacağımız konulardan bir tanesi masum insanların öldürülmesi konusu olacak. Bence çocuk ve kadınları öldüren caniler için meclisin olağanüstü toplanıp idam cezasını bu tür eylemler için geri getirecek adımları atmaları gerekmektedir.Biran önce idam geri gelmelidir." diye konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı

Aranan suçlular Türkiye'de! Yurtdışında yakalanıp Türkiye'ye getirildiler

Siber suçlarda yapay zeka ve otomasyon patlaması!

Genç hatipler hutbe okuyarak yarıştı

İTÜ Elektrikli Araç Takımı'na 'Estasyon' destek

Erdoğan: Küresel enerjinin güvenli limanıyız... Akkuyu'dan ilk elektrik yıl sonunda

Başkan Özdemir'den liselilere 'umutlarınızı bırakmayın' mesajı

İstanbul gençliği alarm veriyor!

İstanbul hasar tespit çalışmalarında son durum

Denizlili para okçusu Türkiye şampiyonu oldu

Yılın elektrikli otomobiline geri sayım

İSKİ’den Silivri bölgesine önemli çevre yatırımı

Gülsin Onay, Mayıs'ta 5 şehirde sahne alacak

Girişimciliğin kalbi Silikon Vadisi’nde

İstanbul Bakırköy Belediyesi'nden devlet okullarına su arıtma desteği