Ziynet Sali’den 25. yıl sürprizi: “Bir Garip Olur İçim” yayında!

Ziynet Sali’den 25. yıl sürprizi: “Bir Garip Olur İçim” yayında!

Ziynet Sali’den 25. yıl sürprizi: “Bir Garip Olur İçim” yayında!

Türk pop müziğinin güçlü sesi Ziynet Sali, profesyonel müzik kariyerinin 25. yılını coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.

İSTANBUL (İGFA) - Ünlü sanatçı, bu özel yılı hayranlarıyla unutulmaz kılacak projelerle taçlandırıyor. Şarkılarıyla milyonların kalbine dokunan, tarzı ve albümleriyle müzik dünyasında kendine sağlam bir yer edinen sanatçı, bu özel yılını hayranlarıyla birlikte unutulmaz kılacak projelere imza atıyor.

25. yıl kutlamalarının ilk büyük sürprizi, yaz aylarına damga vurması beklenen yepyeni şarkısı “Bir Garip Olur İçim” oldu. Orijinali 1980 yılında Nil Burak tarafından seslendirilen, sözleri Ülkü Aker’e ait olan bu klasik eser, Ziynet Sali’nin etkileyici yorumuyla yeniden hayat buluyor. Şarkının modern düzenlemesi ise başarılı müzisyen Mustafa Ceceli imzası taşıyor.

Müzikal kariyerinde arka arkaya hit şarkılara imza atan Ziynet Sali, “Bir Garip Olur İçim” ile dinleyicilerine yine duygusal ve etkileyici bir eser sunuyor. Sanatçının hem klasiklere duyduğu saygıyı hem de çağdaş yorum gücünü yansıtan bu özel şarkı, 2025 yazının en çok konuşulan projelerinden biri olmaya aday.

25. yıl kutlamaları yalnızca yeni şarkılarla sınırlı kalmayacak. Ziynet Sali, hayranlarını sevindirecek bir diğer önemli adımı ise özel konser serisi ile atıyor. Serinin ilk konseri, 28 Haziran Cumartesi akşamı, Atlantis Yapım organizasyonuyla, İstanbul’un en büyük kalıcı açık hava sahnesi olan BtcTurk Vadi Açıkhava’da gerçekleşecek. Bu özel gece, müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatacak.

Sanat hayatının çeyrek asrını geride bırakırken üretmeye ve yenilikler sunmaya devam eden Ziynet Sali, hem geçmişin izlerini taşıyan hem de bugünün ruhunu yansıtan projeleriyle 2025 yazına damga vurmaya hazırlanıyor.


Haber Kaynak : İGFA

İstanbul Bakırköy’de engelsiz yaşam için yeni adım

İstanbul’da zehir tacirlerine darbe: 6 ilçede 11 tutuklama

Malatya Büyükşehir’den Uzunhasan’a güvenli ve modern yol

Maltepe'nin yeni binalarına estetik dokunuş

Yeşilay TEKNOFEST'te gençlerle buluşacak

Kaleseramik Vakfı Üstün Başarı Bursu başvuruları için son gün 10 Ekim

Konut satışlarında sürpriz veri yok! Satışlarda İstanbul yine birinci

Sadri Alışık Ödülleri’nde “Büyük Plan”a bir ödül daha

Eylem Erdem Uğurlu'ya 'Umut Olan Sanatçı' ödülü

1084 hâkim ve savcının görev yeri değişti!

74 ilde zehir tacirlerine darbe! 1.811 gözaltı

Düzce'de 800 bin liralık kokain ele geçirildi

Gebze’de babaya tokat atan şüpheli İstanbul’da yakalandı!

İstanbul Maltepe sonbaharı piknikle karşıladı

60 STK temsilcisi toplumsal cinsiyet eşitliği için eğitim aldı