Bostanlıspor yüzmede yine şampiyonluk kürsüsünde

Bostanlıspor yüzmede yine şampiyonluk kürsüsünde

Bostanlıspor yüzmede yine şampiyonluk kürsüsünde

İstanbul'da Bostanlıspor Spor Kulübü’nün yüzme veteran sporcusu, 67 yaşındaki Servet Ateş bir kez daha kürsüye şampiyon olarak çıktı.

İSTANBUL (İGFA) - Fethiye Ölüdeniz’de “5. Uluslararası Fethiye Spor Festivali” kapsamında düzenlenen 2024 Fethiye Açık Deniz Masters Yüzme Yarışmasında, 1500 metre ve 6000 metre yarışlarında beşinci olan Servet Ateş, Bayrak Yarışında şampiyonluğu elde etti.

19 ülkeden toplamda 1731 sporcu katıldığı Kelebekler Vadisi sahilinde başlayan yarışın startını Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit ile protokol üyeleri verdi. Kelebekler Vadisinden Ölüdeniz’e yüzen Servet Ateş, bayrak yarışında büyük bir başarı elde ederek birinciliği elde etti ve kürsüdeki yerini şampiyon olarak aldı.

Bostanlıspor yönetim kurulu üyesi İlkay Özçelik, “İlerleyen yaşına karşın spordan kopmayan ve Bostanlıspor formasıyla girdiği her yarışta kürsüdeki yerini alan sporcumuz emekli öğretmen Servet Ateş’i yürekten kutluyoruz. Fethiye’de de büyük başarı elde ederek İzmir’i, Karşıyaka’yı ve Bostanlıspor’u en iyi şekilde temsil eden Servet hocamız genç sporculara en güzel örnek” dedi. 


Haber Kaynak : İGFA

Bursa’da 'Marmara Denizi' zirvesi

Dondurma diş sağlığını etkileyebilir... Ölçülü tüketin!

İstanbul'da Kariyer Fuarı'nın yeni durağı Gaziosmanpaşa

26 ülkeden bakanlar 'Aile' için İstanbul'da buluşuyor

KADEM kadın girişimcileri ödüllendiriyor

Manisalı çocuklar İstanbul'da unutulmaz deneyim yaşadı

TOFAŞ'ın pilot takımı çeyrek finalde

Dijital güvenlikte TikTok çıtayı yükseltiyor

Beylikdüzü'nde yetişkin sporlarda ikinci dönem başladı

Melek Mosso depremzedeler için sahne aldı

2024 Yılı Mimarlık Yıllığı Sergisi kapılarını açtı

Bursa Nilüfer'de '100 Okul 100 Akademisyen Projesi' başladı

Can Bonomo ve Melike Şahin'den duygusal klip

ASM'lerde yeni birim tartışması.... Mevcut ASM'lerin iş yükü artıyor!

Türkiye'den Portekiz'de ikincilik başarısı