Başkan Zeyrek’ten Metro İstanbul’a ziyaret

Başkan Zeyrek’ten Metro İstanbul’a ziyaret

Başkan Zeyrek’ten Metro İstanbul’a ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Manisa’da hayata geçireceği projeler için Çerkezköy Halk Ekmek Fabrikası’nın ardından Metro İstanbul’a ziyaret gerçekleştirdi. Manisa’nın ulaşım noktasındaki problemlerinin çözümü için çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini belirten Başkan Zeyrek, Metro İstanbul’un tecrübelerinden faydalanmak amacıyla ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade etti.

MANİSA (İGFA) - Manisa’nın ihtiyacı olan projeleri hayata geçirmek için çalışmalarını kararlılıkla sürdüren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, bu kapsamda Metro İstanbul’a ziyaret gerçekleştirdi. Metro İstanbul Genel Müdürü Dr. Özgür Soy ve Metro İstanbul yönetimi tarafından ağırlanan Başkan Zeyrek’e, kurumun çalışmaları, faaliyet alanları ve projelerini içeren bir sunum gerçekleştirildi. Sunumun ardından kurumda incelemelerde bulunan ve test aracını gezen Başkan Zeyrek, raylı sistem çalışmaları hakkında bilgi aldı.

“TECRÜBELERİNDEN FAYDALANMAK İSTİYORUZ”
Her alanda olduğu gibi Manisa’nın ulaşım noktasındaki problemlerinin çözümü için çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini belirten Başkan Zeyrek, “İstanbul, raylı sistem ve ulaşım gibi alanlarda oldukça deneyimli bir şehir. Metro İstanbul’un tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz. Bu düşünceyle teknik ekibimle birlikte bu ziyareti gerçekleştirdik. Metro İstanbul Genel Müdürümüze ve ekibine nazik ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


Haber Kaynak : İGFA

“Balığın Karnında” sergiye açıldı

Geçici kapatılan İSPARK otoparkları açıldı

Genç karateci Türkiye’nin gururu oldu

Her 100 kişiden biri şizofren mi?

Aksiyon filmleri artık burada çekilecek

Ege ve Marmara'ya toz taşınımı uyarısı

Bu hafta hangi filmler vizyonda? İşte haftanın filmleri...

CHP'nin TBMM Başkanlık Divanı üyeleri belli oldu

Sanatseverler İstanbul’un önemli müzeleriyle buluştu

İshak Paşa vefatının 538. yılında dualarla anıldı

'Aile ve Nüfus 10 Yılı' ilan edildi... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ailesizleşme topluma huzur vermez

Kireçburnu Gümrükçü İshak Ağa Camii açıldı

Konut piyasasında talep artışı!

1 Haziran'da 81 il pedal çevirecek... Türkiye genelinde dev bisiklet turu

Bursa Gemlik’te belediyecilikte yapay zeka çağı